Hurtigt Lån Uden Sikkerhed

Vikarer
hurtigt lån uden sikkerhed

Post Tags

ss22

I gamle dage var det sådan at når man skulle låne penge til et eller andet skulle man stille noget i sikkerhed. Det kunne f.eks. være at man så tog pant i sit hus eller sin bil, og så viste banken at hvis man ikke kunne betale så kunne de altid tage huset eller bilen og så sælge den og på den måde få pengene. Havde man hverken hus eller bil måtte man så tage en tur forbi pantelåneren og give ham noget man havde af værdi – det kunne være smykker eller et flot gammelt ur eller noget andet som var penge værd. Hvis man så ikke kunne betale (og det hændte ofte at man ikke kunne det), ja så beholdte pantelåneren altså det man havde givet ham, og kunne efterfølgende sælge det til mange gange det han havde givet i lån. Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu kan man nemlig på internettet få et hurtigt lån uden sikkerhed, helt uden at man skal risikere hverken det ene eller det andet. Og faktisk skal man ikke engang fortælle hvad man skal bruge pengene til. Lyder det spændende? Så læs videre her…

Hvordan fungerer det der med hurtige lån?

Det er faktisk super nemt at låne penge online, og det tager som regel ikke mere end 5 minutter at sende selve ansøgningen af sted, og så får man svar inden for 24 timer (i hvert fald i hverdagene – og her kan det også nogle gange gå endnu hurtigere – vi har hørt om folk der har fået svar allerede efter 3 minutter), og så kommer pengene på ens konto i løbet af et par hverdage (og nogle gange samme dag hvis man har den samme bank som der hvor man får lånet. Man behøver ikke at have så meget information klar, takket være NemID og krydsregistring kan låneselskaberne selv gå ind og hente al den information de har brug for. Så hvis bare du har dit NemID og giver tilladelse til at de kan hente oplysninger om din indkomst og om du står i RKI (det må man nemlig ikke) så er det fint, og så går det lynende hurtigt. Det gode ved den måde at gøre tingene på er to ting – for det første behøver du ikke forklare hvorfor det er du gerne vil låne pengene. Du skal altså ikke skrive en historie for din syge moster eller forklare eller overbevise nogen om at det er en god ide at du får en ny computer til studiestart. Du skal bare søge, og så bruge pengene på det du vil. Samtidig er der ikke en medarbejder i den anden ende der skal bruge tid på at læse din ansøgning igennem, og derfor kan du få lynende hurtigt svar – og firmaet sparer en lønning som dine rentepenge ellers ville have skullet betale.

Er der noget jeg skal være opmærksom på inden jeg låner?

Selv om du ikke stiller noget i pant skal du stadig være sikker på at du kan betale lånet tilbage sammen med renterne. Ellers må du vente med at låne pengene. Der er en del mennesker der kommer ind i en negativ gældsspiral og det er ikke et sted du har lyst til at ende – sordi man ikke kan betale det lkånesker der kommer ind i en negativ gældsspiral og det er ikke et sted du har lyst til at ende – å tager man en lån fordi man ikke kan betale det lån som man tog før, og til sidst ender man med at ryge i RKI, måtte sælge alle sine ting for at betale bare noget af gælden tilbage, og til sidst må man måske også flytte. En anden ting er at renterne er forholdsvis høje sammenlignet med andre lånetyper, så har man en god grund til at låne pengene og tid til at vente et par uger kan man også prøve at høre banken ad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *