hund med roedt halsbaand

1 år siden |  0 comments  |  Optimering

Der er i de seneste år set en stigende tendens blandt danskerne til at gøre mere ud af sig selv og ikke mindst deres sundhed. Som aldrig før har vi fokus på sund mad, kosttilskud, motion og en mere gavnlig livsstil. Og denne øgede fokus på det gode liv er nu også begyndt at smitte af på den måde, som vi behandler vores kæledyr. De elskede hunde og katte ses nemlig af mange som en integreret del af familien, og de skal derfor have det bedste af det bedste.

Tendensen til at tage sig ekstra godt af de firbenede venner ses udfoldet på mange forskellige måder i de danske hjem. For eksempel bliver kæledyrssaloner, hvor hunde kan få pelsen klippet og katte kan få studset kløerne, hyppigt besøgt og brugt. Når det kommer til legetøj, kurve og kattebakker, er det også vigtigt, at alle disse er i god kvalitet og ikke mindst sunde for dyret. Der købes små vinterjakker så de mindre kæledyr kan holde varmen, og der puttes diverse kosttilskud i foderet. Og netop foderet selv er et område, hvor der virkelig også er sket en øget fokus i kvalitetsbevidsthed.

Det bedste og mest populære dyrefoder er fra Royal Canin


Der er mange udbydere, når det kommer til det bedste foder til de firbenede venner. Foderet er nu ikke længere noget, som bare skal mætte, det skal ligesom den mad, vi propper i os selv, også gøre godt, give næring og efterlade øjne, poter og pels sund og skinnende. Dette kræver noget af fabrikanterne, og derfor er der nogle af de mest sløsede firmaer, som inden for den nye forbrugerbølge hurtigt bliver sorteret fra. Men der er en række rigtig gode firmaer, som formår at levere lige præcis det, som deres forbrugere gerne vil have.

Royal Canin er et af de firmaer, som virkelig har grebet muligheden, og tilpasset deres udbud til efterspørgslen. Et eksempel på de typer af dyrefoder som Royal Canin tilbyder, kan du finder her. Det er blandt andet inden for foder til hunde og katte, at der virkelig er meget at vælge imellem. Her produceres der ikke bare det samme foder til den samme art, men foder, som er specielt designet til for eksempel de unikke hundes specifikke behov og smagspræferencer. Royal Canin ved nemlig, at dyr ligesom mennesker er unikke, og har unikke personligheder.

Godt foder forlænger kæledyrets levetid


Der er efterhånden lavet flere studier som viser, at kæledyr får længere og bedre liv, hvis de bliver eksponeret til bedre mad. Ligesom mennesker giver den gode foder nemlig et bedre immunforsvar, mere energi og en sundere krop. Alle disse ting er vigtige, for at ens hund eller kat kan få mange gode år uden sygdomme, smerter eller andre lignende problemer. Det kan altså godt betale sig at investere lidt ekstra i det bedste foder på markedet. I sidste ende vil man nemlig få en gladere og mere veltilpas firbenet ven i hjemmet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Plenny måltider er godt til veganere

Uanset hvilke typer af fødevarer og madprodukter man sælger vil man lægge mærke til, at folk i stadigt stigende grad efterspørger madvarer, som er veganske. Der er kommet flere og flere vegetarer, men også veganere er der kommet. De skal selvfølgelig...

Sandblæsning er første skridt mod en energirenovering

Der er mange husejere, der frygtsomt ser til mens facaden på deres hus forældes og mister dets æstetiske udseende grundet alger, maling- og pudsrester og snavs. Uanset om man har et kommende hussalg i tankerne, eller om man blot ønsker at forbedre si...

Nyd en lækker sort te

Mange mennesker elsker te, men det kan til tider være rart at udskifte lidt i det vante sortiment, som man har liggende derhjemme. Så hvis du gerne vil prøve noget nyt, så kan du altid springe ud i sort te, the fra mange steder i verden eller bare en...