Nu kan du blive en del af den nye revolution mod alt for meget internet

Pas På Pengene

Post Tags

ss22

Internettet har gjort en hel masse gode ting for os. Det har bragt os tættere sammen ved, at man nu kan kontakte og tale med folk på den anden side af jorden på alle mulige forskellige måder. Nærmest fra den ene dag til den anden, kunne man ordne alle mulige praktiske ting via nettet, og løse en masse problemer. Al den teknologi er nu kommet ned i lommen på os i form af mobiltelefonen. Nu behøver man ikke sidde alene med sine tanker overhovedet længere, for nu kan man altid kigge på sin telefon. Man kan tjekke, hvad folk laver på facebook, eller man kan se en video på youtube. Der er nok af muligheder og det er fantastisk. Men det er ikke kun fantastisk. Der er også en masse negative ting ved det. Vi er blevet dårligere til at fokusere på det vi skal lave, da vi ikke kan holde tankerne fra mobiltelefon, og vi får nærmest abstinenser, hvis vi er for lang tid væk fra den. Folk kan ikke sidde ved spisebordet længere uden at skulle sidde med sin telefon samtidig.

Det er ikke sundt i længden, og det er begyndt at blive anerkendt blandt professionelle som et reelt problem. Mange mennesker er dog allerede bliver klarover problematikken, og er derfor i gang med en modbevægelse. Folk er begyndt meget mere at dyrke ting som mindfullness og meditation. Det er noget alle kan gå i gang med. Hvis man ønsker at komme lidt væk fra sin telefon, så er der et par simple skridt man kan tage for at komme i gang. Det første man kan gøre er at anskaffe sig et almindeligt ud. Larsen ure, også kaldet Larsen watches, er et særdeles godt sted at starte.

Ure er ikke længere noget som hører fortiden til

Der er nok ikke mange mennesker som går i tanker om at anskaffe sig et gammeldags ur, da det de ikke har brug for det, men hvis man anskaffer sig sådan et, så vil man slippe for at kigge på sin telefon. Man har altså ikke længere den undskyldning, at man bare lige skal se, hvad tiden er. Så kan man rent faktisk gå uden for en dør, uden at have sin telefon med. Det er en skræmmende tanke for mange, men det kan lade sig gøre.

Et ur er den perfekte gave, hvis man kender en som ønsker at komme offline

Det er underligt, at det er blevet sådan, men det er samtidigt meget forståeligt. Som mennesker har vi det med at udvikle ting hurtigere end vi selv kan følge med, og det således kun indenfor de sidste 50år, at vi har set den store udvikling i elektronikken. Fra de første spæde skridt mod computeren blev taget, til vi sidder her i dag, og alle har en mobiltelefon, som er tusind gange stærkere, er noget af en overraskelse for os alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *