Sådan får du det meste ud af din hverdag

Optimering
altmuligmand

Post Tags

ss22

Er det, at have styr på din hverdag måske hårdere end du tror? Så er du i godt selskab. Sådan har rigtigt mange andre det nemlig også. Ellers ville der jo slet ikke være et kæmpe marked for alverdens livsstilbøger om emnet, ikke? Et gennemgående emne i disse ”ekspert” bøger er hvordan du kan undgå for megen rod.

Rod synes at være et globalt problem. Vi roder på kryds og tværs af geografiske, kulturelle, sociale, religiøse og seksuelle skel. Det er måske et af de ting, de fleste mennesker har til fælles, og også kan være enige i: rod er skidt. Jo mere rodet dit liv er, jo ringere er også din livskvalitet.

På den anden side, så er der også dem der lever efter devisen: ”De som er mest ordentlige, er kun for dovne til at lede efter ting.”

Vel, hver en mønt har to sider.

altan

Den enes rod er den andens system

De fleste mennesker vil nok være enige i, hvad der opfattes som rod. Ting der fylder, ligger hulter-di-pulter ovenpå hinanden, står i vejen, fylder, fylder, står i vejen etc. I en tid hvor materielle gods bliver masseproduceret af maskiner til ingen penge, sker det nemt at ting hober sig op.

Et skrivebord, hvor alt har sin fast plads, virker overskuelig, snusfornuftigt og ordentligt. Sådan et menneske har helt tydeligvis styr på tingene, skulle man tro. Men faktisk ville det være en ret kedelig verden, hvis alle var sådan. De mest kreative mennesker er tit også de mest rodede. Geniet Einsteins formelsamlinger så for alle andre end ham ud som verdens værste rod. Manden fyldte hele rum med krydseduller. Men uden dette rod ville vi ikke have sorte huller, Luke Skywalker, eller bare den mindste smule forståelse af universet.

Tag din guitar og slap af

Er du blevet stresset af al den snak om rod og ordentlighed? Så er det måske på tide at du tager din guitar frem og slap lidt af med nogle riffs eller en god sang. Hvis ikke du har en guitar, se så her: https://købguitar.dk/ Der finder du ikke kun guitarer til salg, men også hjælp med at finde den rigtige model til dine behov.

Der er intet så hyggeligt som at sidde ved et lejrbål med venner og lytte til live guitarmusik. Glem MP3 afspillere og sociale medier for en lille stund og lyd livet. Sådan får du også styr på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *