Nyd godt af andres nyligt slettede domæner

Optimering

Post Tags

ss22

Når det handler om at tjene penge, så er der ingen grund til at tro, at man er tvunget til at have fløjlshandsker på for så gælder det om overlevelse og i overlevelsen er der ingen regler, kun dem, som er i junglen. Derfor kan man som virksomhedsejer ligeså godt nyde godt af andre folks nyligt slettede domæner, da man kan overtage dem.

Overtag nyligt slettede domæner

Der er flere websites, som nærmest udelukkende har dedikeret sig selv til løbende at opdatere lister, hvor man kan se hvilke nyligt slettede domæner der findes derude. Umiddelbart kan det lyde som om, at det ikke rigtigt giver mening, hvorfor man skulle gå op i dette, men det kan dog ende med, at det vil være en god idé. For alle ved, at når man har en hjemmeside eller er til stede på de sociale medier så er det allervigtigste, at man får kliks og besøgende, og det er noget man kan sikre sig selv ved at overtage nyligt slettede domæner, som man kan finde et eller andet sted.

Når du ser på en hjemmeside, at der er nogle nyligt slettede domæner så er det bare med at finde ud af hvem det er, der har haft disse domæner. Hvis det er en eller anden privatperson, som blot har haft en hjemmeside for at vise sit portfolio over afsluttede computerspil så er det ikke sikkert, at det er et særligt interessant emne. Hvis det derimod er en stor virksomhed, som desværre er gået konkurs, så kan det blive meget interessant for dig. For det er i disse situationer, at en oversigt over nyligt slettede domæner kan vise sig meget gavnlig, hvis man ønsker at få mange klik på sin side

 

Redirect de nyligt slettede domæner

Når man har et domæne så er det altid muligt for en, at få redirected de folk, som kommer til en bestemt side til en anden side, og dette kan være en god ting for dig. For hvis du vælger en af de nyligt slettede domæner, som har været mest populære, så kan det være, at du ender med at købe dette domæne. Men måske så har navnet på dette domæne absolut intet at gøre med din hjemmeside og så er der noget som du kan gøre. For du kan så vælge, at denne hjemmeside automatisk skal få den besøgende hen på din side.

Således kommer den besøgende hen til din hjemmeside og du vil dermed opleve, hvordan du kan nyde godt af disse nyligt slettede domæner. For pludselig mærker du, at du får en masse klik da folk bliver ledt over til din hjemmeside, hvilket gør, at du pludseligt kommer til at tjene styrtende med penge på dine reklamer i annoncekroner, som kan blive til rigtig mange penge. Og hvis du gør dette med et dusin nyligt slettede domæner så skal du nok kunne sikre dig, at du både får flere klik, men der er dog også stor sandsynlighed for, at folk rent faktisk vil købe dine produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *