Hvad kan ét ur udstråle?

Optimering
udstråling fra herreure

Post Tags

ss22

Som man har du ikke samme mulighed for kvinder, når det gælder om at understrege et sæt tøj med smykker. De fleste mænd holder sig som udgangspunkt til meget få pyntegenstande, når man ser bort fra en ting som en vielsesring, bruger de fleste mænd et ur som deres primære smykke. Et ur bruges i mange sammenhænge, fra store fester til lange arbejdsdage, og derfor er uret en meget personlig ting, der som oftest udtrykker en del af mandens personlighed. Et herreur kan udtrykke ting som: intellektualitet, seriøsitet, eksklusivitet, personlighed, professionalisme og modenhed. Der er mange situationer i hverdagen, hvor man møder nye mennesker, hvor man giver dem et førstehåndsindtryk. I nogle situationer spiller førstehåndsindtrykket en større rolle end andre, men hvis du hver morgen når du står op, forestiller dig, at du skal til en vigtig samtale som eksempelvis en jobsamtale, eller møde en ny kærestes forældre for første gang vil du klæde dig på en måde der udstråler dele af din personlighed som du gerne vil fremhæve. Et herreur er med til at understrege hvad dit tøj signalere. Når du kombinerer et jakkesæt med et klassisk herreur med udstråler du professionalisme. Kombinerer du eksempelvis en blazer med et par fitted jeans, vil et pænt herreur være med til at fuldende dit look som en afslappet, men alligevel seriøs forretningsmand.

Hvordan vælger du?

Forestil dig at du er en ung CBS studerende, og du sidder til første jobsamtale og du har mulighed for at få drømmejobbet. Du vil her sidde overfor voksne og erfarne mennesker, der er med til at vurdere dig ud fra det førstehåndsindtryk du giver. Én stor del af førstehåndsindtrykket er bundet op på, hvordan præsenterer dig selv, og hvordan dit tøj og tilbehør stemmer overens med denne præsentation. Det nytter altså ikke noget her, at du har taget et velsiddende jakkesæt på, hvis det ur du har valgt at tage på er af en åbenlys barnlig karakter. Det gør ikke noget at dit tilbehør udtrykker en del af din personlighed, men barnlighed og professionalisme hører ikke sammen. Derfor kan du med fordel vælge et herreur, der har et klassisk design. Det kan eksempelvis være udført i sølv, eller andet metal, og have en stilren urskive. Mærket er på nogle områder ligegyldigt, det er de færreste der når at nærstudere dit ur så meget på et førstehåndsindtryk, at de kan se fabrikanten. Men for at gøre det nemmere for dig selv, kan der anbefales designere som: Georg Jensen, Sebastian Frost eller Casio, der alle har klassiske og tidsløse designs i deres kollektioner.
Så hvis du kigger lidt rundt på nettet kan du med sikkerhed finde inspiration hjemmefra til at finde de helt rigtige herreure som passer til dig, og som hjælper dig til at udstråler det du gerne vil have: for lets face it guys, det er umuligt at generalisere jeres individuelle stil, men I kan stadig finde items og tilbehør som passer til de fleste situationer. Med det rigtige herreur, vil de fleste føle sig tilpas, selv i pressede situationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *