Få glade medarbejdere og spar penge på en og samme tid

Optimering
happy employees

Post Tags

ss22

Hvis du læser denne her artikel ved du sikkert godt allerede hvor vigtigt det er at have glade og motiverede medarbejdere. Du ved sikkert godt at det der med at man bare kunne sætte en mand på en plads og så udførte han sit arbejde fra han kom til han gik hjem det er noget der hørte samlebåndende til (og selv dengang var det faktisk ikke sådan, her skulle man også komme med tiltag der gjorde medarbejderne mere effektive).

Og du ved sikkert også godt at nu til dags er det ikke så meget ting som løn og bonus der er den helt store drivfaktor for folks motivation. Jo, bevares lønnen skal selvfølgelig være i orden og det er da også super rart hvis man har noget godt at arbejde efter, men der skal mere til end det.

Men hvad gør man så? Du har måske allerede prøver at sar men der skal mere til end det. er da også super rart hvis man har ngoet t store drivfaktor for oflksåske allerede prøvet at få dine medarbejdere til at tabe sig, og måske har du også set om du kunne score nogle billige iPhones til dem. Men der skal mere til end det. Så du har måske prøvet en massageordning. Du ved, sådan en ordning hvor der kommer en massør og en massagebriks en gang hver (eller hver anden) uge, og så lige giver medarbejderne 10-15 minutters massage hver.

Og det er sikkert også populært. I hvert fald hos dem der for plads – der er nemlig som regel altid nogen der bliver sprunget over eller er til møde lige der når massøren kommer. Det er også populært hos dem der kan lide den måde han / hun masserer på – men for dem der synes at der bliver trykket for hårdt eller ikke hårdt nok er der ikke så meget hjælp at hente.

Og endelig er det dyrt. Man kan bare kigge på timepriserne hos sin lokale massør for at regne ud at det ikke er et lille greb i lommen at have en på besøg hele dagen.

Er der ikke en løsning på det her? En måde hvorpå man kan få gjort medarbejderne glade og samtidig spare nogle af de mange penge man bruger? Jo det er der faktisk, og den kan du læse lige her nedenfor

Massagestole

Løsningen er faktisk ganske ligetil. Du skal nemlig simpelthen ud at investere i et par massagestole. Massagestole tænker du måske – hvad er dog det?

Men det er simpelthen sådan nogle store stole man kan have stående nede i hjørnet, og hvor man så kan sætte sig i dem og få massage. Utrolig smart. Utrolig lækkert. Utrolig godt for medarbejderne.

Sådan en massagestol koster en del og fylder også noget, og derfor er det heller ikke noget man lige har stående derhjemme (hvis ikke man har så mange penge i budgettet kan man også godt få billigere modeller, men køber du de rigtig lækre bliver du for alvor populær).

Det du skal gøre er at købe sådan to stole og så stille dem nede i hjørnet. Så kan man gå ned og sætte sig 10 minutter i løbet af dagen hvis man har brug for det (er i mange mennesker, måske på flere etager kan man lave et lille regneark alle deler så man kan se om de er i brug).

Det smarte ved stolene frem for at få en decideret massør ud er at man kan bruge dem hele tiden. Det vil sige 24 timer om dagen, 7 dage om ugen. En massagestol kan derfor give massage til mange flere mennesker end en massør kan. Og så kan man bruge den når man har brug for det, og ikke kun hver anden torsdag.

Så køb en massagestol – dine medarbejdere vil elske dig for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *