Energitestet LED lysstofrør er de bedste

Optimering
led lys i bygning

Post Tags

ss22

Et LED lysstofrør lyser kraftigt og anvendes tit og ofte i institutioner og i virksomheder. Det giver et godt lys, og et lysstofrør holder meget længe. Det benyttes også i køkkenbelysning og i loftbelysning i private hjem. Der er ingen tvivl om, at LED er det nye, og det der score bedst point på elregningen. Det har også den bedste brændetid, da det brænder meget længere end almindelig lysstofrør. LED lysstofrør er bedst i energitest, og er ligenu derfor førende inden for pærer – vil du gerne vide mere om LED lysstofrør så find mere info her eller læs videre nedenunder:

LED lysstofrøres mange anvendelsesmetoder

Rundt omkring i det danske land, hos virksomheder og institutioner primært, er der lysstofrør i loftlamperne. De giver et godt lys, og holder meget længe. Men nu findes der mulighed for, at de kan holde endnu længere, og det skaber kun glæde rundt omkring. En af glæderne består i det økonomiske aspekt, der handler om, at virksomheder og institutioner kan spare penge og ressourcer. Ved brug af LED lysstofrør frem for normale lysstofrør, kan der spares mange penge årligt. Der går også længere tid imellem de skal skiftes, og det er en fordel, da ressourcerne det tager, at få dem købt og udskiftet, kan bruges en masse andre ting. På miljø fronten er der også rigtig meget at hente, da LED lysstofrør udleder mindre CO2. Det er godt for miljøet på et globalt plan, da der desværre allerede bliver lukket for meget CO2 ud i atmosfæren. En virksomhed eller en institution, tænker måske ikke så meget på det globale plan, men hvis alle institutioner og alle virksomheder i Danmark udskiftede alle de klassiske lysstofrør og udskiftede dem med LED lysstofrør, ville dette gøre en stor og markant forskel.

Udover store virksomheder og institutioner, benyttes også lysstofrør på mindre steder, herunder fx værksteder for køretøjer. Her er man meget afhængig af lyset, og kan ikke være det for uden. Man kan måske være lidt skeptisk overfor om lyset nu lyser i samme omfang som de normale lysstofrør, men med alle de andre fordele i baghovedet, kan man næsten ikke lade være med at vælge LED lysstofrør. Energi regningen er nemlig der hvor de fleste vil spare, og det kan man altså ved at skifte. LED lysstofrør er nemlig, som sagt bedst i energitest, så alle andre muligheder, vil altid være dyrere. For en virksomhed eller institution, er der tale om brug af mange lamper, end fx i private hjem, og der vil derfor være en markant ændring at se på elregning.

Hvis man alligevel skal ud og købe, eller mangle lysstofrør, kan der måske ikke ses nogen forskel rent økonomisk til at starte med, men efterhånden kan det ses på elregning, specielt også hvis man udskifter samtlige lamper i huset. Med lidt tålmodighed, skal det nok lykkes, at blive tilfreds i sidste ende, sådan at man heller ikke mister noget ved sin investering. Men det kan siges klart og tydeligt, at køb af LED lysstofrør er den bedste investering, både for dig selv og dine nærmere omkring dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *