Disse ting skal du huske, inden du tager på ferie i Berlin

Optimering
berlin

Post Tags

ss22

Folk elsker at tage på ferie. Af en eller anden årsag, så elsker folk at forlade deres eget hjem, og komme væk. Ud til noget ukendt. Eller i hvert fald mindre kendt. Ud hvor man kan føle sig som gæst, og hvor man måske ikke har helt lige så mange ting man skal. Man kan tage væk hjemmefra alene, man kan tage væk hjemmefra sammen med nogle venner, eller man kan tage af sted sammen med sin familie. Der er fordele og ulemper ved alle 3 scenarier, men det er ikke noget vi skal komme ind på nu.

Et populært sted at tage på ferie, er Tysklands hovedstad Berlin. Det er ikke så langt væk, så det er rimelig overskueligt, og så er det i et land man kender og forstår. Når man skal på ferie, bliver man dog altid i tvivl om en masse ting, lige op til rejsedagen. Her kommer nogle bud på, hvad der er en god ide at tænke over.

Find den billigste transport

En god start på en ferie, er at minimere udgiften på transporten. Transporten er som regel det der bare skal overstås, så man kan komme ned til den destination man har planlagt. Berlin ligger jo som bekendt i Østtyskland, og det er muligt at køre i bil derned. Men Tyskland er et stort land, så det vil stadig tage mange timer at komme til Berlin. Man kan derfor med god grund tjekke, hvad prisen på flyrejser til Berlin koster. Når man skal lede efter en billig flybillet, skal man ikke sidde og kigger alle flyselskaberne igennem. Man skal i stedet benytte en af de mange hjemmesider, som er lavet til at finde den billigste flybillet overhovedet. Man vil opdage, at man faktisk kan finde nogle rimelig billige tur/retur billetter, som man vil nyde at købe, i stedet for at tage den lange tur i bil.

Vær forberedt

Vær forberedt kan betyde så mange ting. Og det er selvfølgelig være svært at forberede sig på alt. En ting man dog bør forsøge at forberede sig på, så godt så muligt, det er vejret. Men har nok desværre ikke plads til at tage hele garderobeskabet med, så en rigtig god ide ville være, hvis man kunne tjekke vejrudsigten for den tid man skulle af sted. Berlins vejr minder lidt om Danmarks, og vi kender jo herhjemme fra, at intet er til at være sikker på. Hvis man tjekker vejrudsigten, kan man altså forsøge at tage det korrekte tøj med, og på den måde spare plads i kufferten, måske til eventuelle souvenirs. Som sagt, så kan man dog aldrig regne med vejret, så hvis der bliver lovet solskinsvejr og høj temperatur hele ugen, så bør man måske stadig gardere sig ved at tage en lille bitte smule varmt tøj med. Det ville i hvert fald ikke blive nogen sjov ferie, hvis det første man var nødt til var at bruge mange penge på varmt tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *