Træning på den sjove måde

Økonomi
sjov

Post Tags

ss22

Hvis man gerne vil dyrke motion, men ikke lige er typen, der kan motivere sig selv til at løbe i regnvejr, er sjippetorvet svaret. Med det kan du nemlig motionere hvor som helst og når som helst.

Når som helst, hvor som helst

Sjippetorvet er nemt at have med sig rundt omkring, fordi det ikke fylder så meget. Dets portable størrelse betyder altså, at man i princippet kan tage det med på arbejde og så lige sjippe i pausen, hvis man trænger til at røre sig.
Der er mange jobs i dag, der er stillesiddende. Den stillesiddende livsstil har generelt set gjort sit indtog i særligt den vestlige verden, hvor mange mennesker arbejder på kontor dagen lang og måske endda også kører til og fra arbejde. Den livsstil er der ikke meget bevægelse i, og det er ikke godt for kroppen.
Det er anbefalet, at hvis man har et stillesiddende job, at man en gang i timen lige rejser sig op og går lidt rundt i nogle minutter. Aktiverer kroppen og alle musklerne, så de ikke synker helt ned i kontorstolen. Her kan sjippetorvet jo være et sjovt alternativ til den lille gåtur rundt på kontoret eller på parkeringspladsen. Det eneste, man har brug for er en lille krog, hvor man ikke risikerer at ramme nogen med torvet. Så kan man hurtigt få pulsen op, hvis man trænger til det.
Det er dog ikke helt nok at sjippe i et par minutter nogle få gange om dagen, hvis man gerne vil leve et sundt liv. Inde på www.csl.dk kan man hente gode tricks og inspiration til et sundere liv med kost og motion.

Sjippetorvets mange fordele

Der er rigtig mange fordele ved at træne med sjippetorv.
For det første, og som tidligere nævnt, fylder et sjippetorv intet, og man kan have det med overalt.
En anden god ting ved sjippetorvet er, at det ikke er svært at mestre. Teknikken er simpel, stort set alle vil let kunne komme i gang med at sjippe. Teknikken er også med til at skærpe den koordination, man har mellem hænder og fødder, og det er godt at holde den ved lige. Det kan blandt andet betyde, at man får bedre balance og falder mindre, når man kommer op i alderen.
Et sjippetorv koster ikke særlig meget. Priserne kan findes her, hvor man også kan hente meget mere viden om alle fordelene ved sjippetorvet.
Man kan nemt finde et godt sjippetorv i god kvalitet til under hundrede kroner, hvilket jo er langt billigere end et medlemskab i et fitnesscenter.
Til sidst er det også værd at nævne, hvor godt hoppetræning er for konditionen. I forhold til mange andre former for cardiotræning, som for eksempel løb eller gang på en crosstrainer, får man pulsen højt op rigtig hurtigt, når man sjipper. Og når pulsen kommer højt op, kommer forbrændingen også højt op. At træne med sjippetorv er altså rigtig godt, hvis man gerne vil tabe sig lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *