Se priser og tilbud på mobiltelefoner

Økonomi

Post Tags

ss22

Der går konkurrence i den, når man skal forsøge at finde det billigste tilbud på mobiltelefoner. Der er et stort udvalg fra forskellige producenter og deres forskellige modeller kan ydermere variere meget i pris. En tommelfingerregel, når man skal sammenligne, er at sammenligne over lige vilkår.

Det vil altså sige, at man sammenligner telefoner, der har samme antal GB, samme størrelse og samme farve. Farven kan godt have noget at sige i forhold til, hvor populær telefonen er – altså, den farve, forbrugerne hælder mest til, bliver dyrere.

Skab dig en referenceramme for sammenligning

Det første du skal gøre, hvis du vil se priser og tilbud på mobiltelefoner er at tjekke de førende elektronikgiganter herhjemme. Få en fornemmelse af, hvor meget den givne telefon ligger på, da dette vil være den gængse pris på nettet. Denne pris bruger du som udgangspunkt for sammenligning og det vil være din reference, sådan at det bliver tydeligt, hvis du finder en markant billigere telefon.

Prisen på mobiltelefoner og smartphones kan variere med alt fra et par hundrede kroner op til 1000 kroner. Lige før og efter lanceringen af nye modeller vil prisen på de “gamle” modeller falde, og her kan du være strategisk og slå til.

Tilbud på mobiltelefoner online

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan tjekke priser og tilbud på mobiltelefoner. Vær opmærksom på, at du bør sammenligne telefoner uden abonnement eller sammenligne telefoner med abonnement for at få det mest rigtige resultat.

  • På PricePusher.dk får du en overskuelig måde at sammenligne telefoner på. Her kan man indskærpe søgningen og vælge krav og specifikationer til den telefon, man ønsker at sammenligne og resultatet er overraskende. Man får en liste med 6-10 links til hjemmesider, der sælger den givne telefon alle til forskellige priser. Den første på listen er naturligvis hjememsiden, hvor du finder telefonen billigst.
  • Du kender sikkert allerede til Pricerunner.dk. Pricerunner er en tilsvarende hjemmeside, der er bygget op stort set på samme måde som PricePusher, men hjemmesiderne, der bliver linket til kan variere og derfor får du ved brug af begge hjemmesider mulighed for at finde stedet med den absolut billigste telefon. Pricerunner tilbyder desuden mange guides og “bedst-i-test”, der kan oplyse dig om andre alternative produkter, hvor du kan spare penge.

Er du en tilbudshaj? Rejs mod nord eller øst

De ekstra gode priser og tilbud på mobiltelefoner kan du ikke nødvendigvis finde i Danmark – men i nabolandene. Tag til Sverige eller Norge for at finde de billigste mobiltelefoner. Det er klart, at rejsen koster noget i sig selv, men skal du uanset hvad på skiferie eller sommerferie i Norge eller Sverige kan du planlægge dine elektronikkøb og erhverve dig dem dér.

Du får naturligvis valutakursen i “rabat” men den generelle pris på elektronik i de to lande er faktisk en smule lavere end i Danmark, selv udregnet i danske kroner. Hvis du er en rigtig tilbudshaj, finder du lykken i Norge eller Sverige.

Se priser og tilbud på mobiltelefoner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *