Lån penge hjemme fra sofaen

Økonomi

Post Tags

ss22

Internettet, og teknologi generelt, fylder mere og mere i samfundet, hvilket er synligt på mange punkter. Mange jobs er blevet overtaget af teknologien, og det er ikke længere medarbejderne som er nøgleressourcerne i et firma. Det er nu blevet vigtigt at potentielle kunder kan bruge internettet til at finde viden omkring en specifik virksomhed. Det har haft en påvirkning på specielt de fysiske banke, da de nu skal konkurrere med de nye online banker, hvor man kan optage online lån.

Engang lagde man meget i at gå ned i banken og give dem pengene fysisk og derved få fysisk betjening og vejledning. Men i dag er teknologien blevet så udbredt, at mange mennesker, som ofte har travlt, hellere vil foretrække at bruge internettet hjemme fra sofaen, da de har mulighed for at gøre det, når de har tid til det og ikke inden for bankens åbningstider. Dette er der mange virksomheder, som har taget til sig. Derfor er der blevet lavet mange online banker, som udbyder online lån. Ved online lån er der mulighed for at låne penge hurtigere og nemmere end hvis man fysisk skal ned i banken og have tilladelse.

De fysiske banker burde derfor arbejde på at udvikle online låneformularer i fremtiden, hvis de skal kunne konkurrere med alle de kviklånsmuligheder, som der findes overalt på nettet efterhånden. Samfundet og menneskerne i det får efterhånden mere og mere travlt, hvilket gør at der bliver sat mere pris på at tingene sker hurtigt og effektivt, så vi kan komme videre i hverdagen. Hvis man vil låne penge af banken, så skal man altid igennem en lang ansøgningsproces, hvilket gør at det kan tage længere tid før man får sine penge udbetalt, fordi banken skal undersøge mange forskellige faktorer. Men modsat disse banklån er det nu muligt at optage online lån, som giver potentielle kunder mulighed for at sidde og låne penge over deres computer en fredag aften, mens de drikker aftenskaffe og ser Vild med Dans.

Når de så står op mandag morgen, så er pengene allerede på deres konto. Det er den slags effektivitet, som der er høj efterspørgsel efter i dag. Fysiske banker oplever derfor større konkurrence end nogensinde før, hvilket betyder at de bliver nødt til at udvide deres IT-systemer, så de kan følge med at udviklingen af teknologien. Dette kommer til at koste penge for bankerne, men hvis ikke de følger denne udvikling, så kommer det til at koste kunder. Så hvis bankerne vælger at opdatere deres IT-systemer og derved gør det nemmere at optage lån, så vil det i sidste ende give profit for dem. Bankerne bliver nødt til at indse, at vi befinder os i en sofakultur, hvor vi gerne vil have mulighed for at ordne vigtige ting hjemme fra sofaen, når det passer os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *