Tre gode gaveideer til værtinden

Nyt fra vikarservice
gave til værtinden

Post Tags

ss22

Det falder altid i god jord at medbringe en gave til festlige begivenheder. Gaver er nemlig ikke kun til fødselsdagsfester og juleaftener. Hvis du medbringer en gave til værtinden til det næste middagsselskab, vil du med garanti modtage en stor tak og et endnu større smil. Vær sikker på at give en gave, som passer lige til værtinden ved at tage et kig rundt i Kähler universet. Nedenfor vil du helt sikkert kunne finde et Kähler produkt, der falder lige i din værtindes smag, og hvis ikke – så kan du nok finde inspiration til din egen ønskeliste. Listen vil indeholde populære og smukke Kähler produkter, som alle kan købes på KopK.dk.

Kähler Omaggio vaser

De fine og meget populære Omaggio vaser fra Kähler vil typisk altid falde i god jord hos en værtinde. Vaserne fås i forskellige størrelser og forskellige farver. Du vil derfor nemt kunne finde et en vase, der vil kunne passe hjemme hos lige din værtinde. Lige meget om din værtinde har en Omaggio vase i forvejen vil der altid være plads til en ekstra, i en ny farve eller størrelse. Hver en stribe på Omaggio produkterne er håndmalet, og du er derfor sikker på, at den vase, du vælger, er helt unik. Priserne på Omaggio vaserne afhænger af størrelse, hvor priserne starter fra 149.95 kr.

Skåle og fade i alle farver, størrelser og faconer

KopK tilbyder også et stort udvalg af Kähler skåle og fade. Om du eller din værtinde er til guld, sølv, grønne, røde eller gule striber, eller til de mere neutrale farver vil du med garanti kunne finde en farve, der passer lige til din værtindes stil. Faconer og størrelser varierer også og om du er til store rummelige skåle og fade, eller om du er til små slikskåle med en bølget facon, er dette også muligt at finde. Priserne varierer alt efter design og størrelse, og priserne starter fra 129,95 kr.

Find også gaver til den mandlige vært blandt Kähler produkterne på KopK.dk

Keramik produkterne fra Kähler behøver ikke kun at være til værtinden. Hvis du helst vil undgå at give værten en vase i prangende farver eller et sæt af lysestager tilbyder KopK også andre alternativer. Kähler produkterne fås også i de mere mørke og neutrale farver. Mænd vil typiske være uforstående overfor pynteting, der ikke har andet formål end at pynte i hjemmet. Men tøv ikke med at købe keramik til værten. Hos KopK finder du både krukker, tallerkner, toiletbørster og meget andet, som både har en funktion, er flotte og kan findes i både sorte og grå farvenuancer til den måske farveforskrækkede vært. Hvis keramik er helt udelukket, kan du også finde salatbestik eller salt- og peberkværne i træ, hvor keramikken ikke er i fokus. Her har produkterne ligeledes en mindstepris på 129,95 kr.

Har disse ideer givet dig den perfekte ide til vært- eller værtindegaven, eller er du blevet inspireret til at gå på opdagelse i flere af Kählers produkter? Så har KopK.dk et stort udvalg af Kähler produkter med alt fra tallerkner til gulvaser i flotte designs og god kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *