Sådan Får Du En iPhone 6 Billigt

iphone 6

Post Tags

ss22

I denne artikel får du et trick. Det er et trick til at få iPhone 6 rigtig billigt, måske endda til halv pris af hvad du kan købe den til nu. Tricket kan godt være lidt besværligt, og du skal væbne dig med lidt tålmodighed, men hvis du kan det er der mange penge at spare.

Tricket går i al sin enkelthed ud på at du skal vente. Vente på at den nye iPhone 6S kommer her til efteråret. Så falder priserne på iPhone 6 nemlig voldsomt og du kan score dig en telefon til en slik. Se her præcis hvordan.

Step 1 – Vent på at iPhone 6S bliver lanceret

Det første step er måske næsten det sværeste, især hvis du virkelig gerne vil have en telefon. Du skal nemlig væbne dig med tålmodighed og vente. Og ikke bare en uge eller en måned. Du skal faktisk vente helt indtil den nye iPhone 6s kommer ud. Hvornår det sker ved vi ikke endnu, men hjemmesiden 6s-pris.dk skriver at det formegentlig bliver til efteråret 2015.

Det passer meget godt med hvordan Apple plejer at gøre det. De har nemlig altid en konference for deres udviklere der i efteråret og der plejer de at komme med en masse nye ting med hvad de har lavet af ændringer i deres systemer og her siger de også hvornår den nye udgave af deres telefoner kommer. Som regel kommer selve telefonerne først i butikkerne et par uger efter selve konferencen, så det bliver nok i september eller oktober eller deromkring.

Step 2.1 – Køb en ny billig iPhone 6

Nå, men det der så sker er at alle jo gerne vil have den nye iPhone 6S der lige er blevet lanceret. Og det er jo fedt for dig, for du vil jo bare gerne have en iPhone 6. Her skal du så først finde ud af om du gerne vil have en helt ubrugt model eller om du gerne vil købe den brugt.

Køber du den fra ny af er den selvfølgelig dyrere, men du har også mere garanti på den. Efter at den nye iPhone 6S er kommet på markedet vil priserne på den gamle iPhone 6 langsomt falde. Jo længere tid der går jo længere ned vil de falde, så det er op til dig og hvor meget is du har i maven – jo længere du venter jo billigere bliver det, men du kan også risikere at de en dag helt har udsolgt.

Du skal også være opmærksom på at priserne aldrig kommer helt helt ned i bund. Det er telefonerne simpelthen for gode og for dyre til. Butikkerne ved at der altid vil stå folk klar til at købe, også selvom det ikke er den nyeste model, så derfor vil priserne aldrig komme helt ned. Så hvis du virkelig vil have den billigt skal du ud at købe den brugt.

Step 2.2 – Køb en brugt billigt iPhone 6

Hvis du for alvor gerne vil ud at spare penge er der vist ingen tvivl om at du skal købe din nye telefon brugt. Der er sider som Den Blå Avis og Gul og Gratis hvor du kan finde masser af mennesker der sætter deres telefoner til salg, og der findes også facebookgrupper hvor der bliver handlet.

Det er særligt lige omkring det tidspunkt hvor den nye iPhone kommer at du skal være hurtig. Her er der nemlig mange der sætter deres 6’er til salg for at få råd til den nye 6S’er og så skal du være hurtig og slå til mens du kan.

Og voila, sådan får du altså en iPhone 6 ganske billigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *