Nyd dit spejlbillede med en hårtrimmer

Nyt fra vikarservice

Post Tags

ss22

Vi ser det hver eneste dag i magasiner, på sociale medier og lignende. Man skal se ud på en bestemt måde, da moden af og til skifter – og når moden skifter, så resulterer det ofte i en ny tøjstil, frisure eller lignende. Det er de fleste af os, som gerne vil træde foran spejlet om morgen og føle, at vi tilnærmelsesvis passer godt ind i nutidens mode, da mange føler sig mere sammensat og stilfuld, hvis man møder på arbejde i et flot set tøj og en smart frisure – men noget som skifter sammen med moden, er moden inden for behåring, hvilket blandt andet inkluderer moden inden for skæg. Skæg er blevet mandens nye statement piece, og når eksempelvis ens skæg betyder meget for ens samlede look, så kan det være nødvendigt med nogle brugbare redskaber til at skabe det helt rigtige look – og dette kan man eksempelvis gennem en god hårtrimmer!

Med på moden med en hårtrimmer

Det er de fleste af os, som er en lille smule afhængige af spejlet – i hvert fald om morgenen! Det er nemlig de fleste som krummer tæer, hvis de efter et par timer på arbejde har opdaget at håret sidder værre end i morges og blusen er taget på, mens den er på vrangen. De fleste vil gerne se godt ud, bestemt hvis man befinder sig på sin arbejdsplads, hvor den næste forfremmelse måske venter lige om hjørnet – og hvis man har taget blusen forkert på, og håret ligner en fuglerede, så kan det godt være at Henrik inde fra den anden afdeling løber med jobbet.

Noget af det som kan få en til at se ekstra skarp ud på jobbet er den måde, man vælger at style sin behåring – herunder ens skæg! Med en hårtimer, som man kan læse om her, så kan man skabe den frisure, som passer både til den nuværende mode, men samtidig kan man have et maskulint og pænt skæg, som ikke kun ser moderne ud, men som også er nydeligt og velholdt på grund af ens hårtrimmer.

Slip for saksen med en hårtrimmer

Hvis man er en af de mænd, som er med på moden, og derfor har anlagt sig et skæg, så kender man også til det besvær, som føler med ens nye skæg. Et skæg kræver nemlig vedligeholdelse, da et uplejet skæg ikke giver et moderne og sammensat udtryk, men tværtimod ligner man nærmere en hulemand end noget andet. I disse tilfælde er der mange som prøver at styre skægget med en saks, men dette bliver sjældent et godt resultat. Her kunne en hårtrimmer være en hjælpende hånd, så man ikke får ujævne kanter og i stedet for lige og rene linjer og et skæg som ser plejet ud.

Så hvis man er en af dem, som gerne vil imponere på jobbet ved at se sammensat, moderne og velplejet ud uden at miste sin maskulinitet, så kan en god hårtrimmer være løsningen til eksempelvis ens skæg eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.