Husk også julegaverne til vikarerne

Nyt fra vikarservice
julegaver

Post Tags

ss22

Nu nærmer julen sig jo med hastige skridt, og derfor synes vi også her på vikarservice-dk.dk at det er passende med en lille opfordring.

Nemlig at du også skal huske at give julegaver til dine vikarer såvel som dine ansatte – i hvert fald hvis du gerne vil bevare et godt arbejdsmiljø og gerne vil have ekstra glade vikarer. Det er faktisk (må vi jo nok indrømme) ikke engang os selv der er kommet på det men siden Idegryden Gaveideer der har tippet os om at det er vigtigt at sørge for at vikarerne også får gaver.

De behøver selvfølgelig ikke være lige store som de fastansattes, det vil nok skabe dårlig stemning den anden vej, og du behøver ikke købe noget til den vikar der kun har været der 1-2 gange, men dem som har været der meget fortjener en anderkendelse.

Til det formål har idegryden samlet en liste over julegaver sådan at du nemt kan se hvilke julegaver du måske kunne give og hvilke de ville blive glade for.

Således er tippet hermed givet videre – hvis du har vikarer (og det går vi ud fra siden du er her på siden) så sørg for at giv dem en julegave også, så yder de dobbelt så meget næste gang de er tilkaldt hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *