Georg Jensen Ure – den bedste julegave?

Nyt fra vikarservice
bedste julegaveide

Post Tags

ss22

Det er snart ved at være tid til at finde ud af hvad man skal give i julegave, og hvis du ikke helt hvad du skal give har vi et rigtig godt bud. Det er ikke en gave der passer til alle og enhver, sådan en gave findes nok ikke, men det er en gave der vil give glæde i langt de fleste hjem. Der er tale om Georg Jensen ure, og her kan du læse lidt om hvad det er for noget, og hvorfor det er vi mener at det vil være en god gaveide.

Alt fra Georg Jensen er jo lækkert

Det første argument for hvorfor det er at de her ure er en god ide at give som gave er at alt fra Georg Jensen jo bare er helt utroligt lækkert. Det er altså et eller andet med den måde han kan designe på der gør at man virkelig bare kan mærke kvaliteten skinne igennem.

Og det er jo lidt sjovt faktisk, for hvem skulle lige have troet at en mand for over 100 år siden ville kunne lave noget der stadig ville blive produceret den dag i dag. Man skulle tro at stilen og designet var noget helt andet dengang, at der ville komme noget nyt design som folk meget hellere ville have. Men det er der altså ikke kommet, og det tjener virkelig Georg Jensen til ære at han har kunnet lave sådanne tidløse produkter som bare bliver ved med at være moderne.

Georg Jensen tager til Kina

Og det er ikke kun i Danmark at vi kan lide de tidløse produkter og det lækre design, Georg Jensen er også ved at ekspandere i Kina, og også her tror de at der er rigtig mange mennesker der kommer til at kunne lide det danske design.

De lækre Georg Jensen Ure

Nå, men det var jo Georg Jensen ure vi snakkede om, og hvorfor det var at de var sådan en god gaveide. Og det er de fordi de er så stilrene at de kan passe ind i stort set hvilket som helst hjem. Det gør ikke noget om du i forvejen har indrettet dig med designermøbler og kunst på væggene eller om du aldrig har tænkt over design før. Et Georg Jensen ur passer lige ind, og det gør at det er en god gave som du kan give til hvem som helst.

Men det er faktisk ikke noget der kun gælder for Georg Jensen ure, det kan siges om hvilket som helst produkt fra Georg Jensen, og der er altså mange Georg Jensen produkter at vælge imellem, og de er alle super lækre.

Alternativer til et Georg Jensen ur

Hvis du ikke har lyst til at give et Georg Jensen ur alligevel (og det kan der være mange grunde til – måske har dem du gerne vil give gaven til et ur i forvejen som de er rigtig glade for, eller også har de ikke plads på vægen. Eller det kan være at de har så mange andre ting at et ur ikke lige er sagen), kan der være mange andre gode Georg Jensen ting at vælge i mellem i stedet.

Det nemmeste er nok at kigge på en lang liste over alle produkter fra Georg Jensen, og så der vælge noget du synes der passer – så kan man også sortere efter pris og nemmere finde hvad man vil give.

Det var lidt om hvad man kan give som julegave i år – hvad synes du er den bedste julegave i år? Skriv gerne i kommentarerne så vi kan inspirere hinanden til at give de bedste gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *