1 år siden |  0 comments  |  Forretning

Når ens medarbejdere skal præstere, er det vigtigt at man har skabt de rette rammer. Dette gør sig gældende både indenfor det kontormiljø der arbejdes i, men i høj grad også i forhold til virksomhedens kultur – og tilgang til uddannelse, viden og innovation.

Der er ikke noget mere demotiverende at sidde med den samme arbejdsopgave fra tidlig morgen, til sen eftermiddag. Afhængig af hvilken type jobposition man sidder i, er der naturligvis noget variation i forhold til ledertilgangen. Tager man eksempelvis udgangspunkt i en funktionæransat, som typisk vil have sin primære arbejdsgang på et kontor.

Kontorarbejdspladser er ganske vidst fint. Det er blot vigtigt at man tager højde for de udfordringer, der også er ved at have et stillesiddende job. Det kan være energidrænende, hvis der ikke er nogle innovative rammer, hvor medarbejderne kan få lov at udfolde sig. To måder hvorpå man opretholder motivation, er dels gennem kontormiljøet, dels gennem viden.

Begge faktorer kan den enkelte medarbejder have svært ved at have en direkte indflydelse på, eftersom disse beslutninger ofte træffes højere oppe. Derfor er det også lederens ansvar at leve op til disse essentielle krav der bør og skal sættes af medarbejdere.

Et godt kontormiljø er typisk i lyse lokaler, hvor der er mulighed for en god udluftning. Der skal være afslappende kroge, såsom sofagrupper eller lignende, hvor det er muligt at tage sin bærbar pc under armen, og drikke sin kaffe i lidt mere komfortable hjørner. Generelt er det vigtigt, at det er muligt at have flere forskellige siddestillinger i løbet af sin hverdag – herunder også gerne stående arbejdspositioner.

Viden og uddannelse kan gøres så simpelt som gennem workshops eller foredrag, der har relevans til medarbejderens stilling. Ligeledes gør det heller ikke noget, hvis disse events afholdes i andre byer – og ganske vidst heller ikke at medarbejderen kommer alene, eftersom det kan være letter at åbne op overfor at netværke med andre mennesker der deltager i samme workshop eller foredrag.

På den måde er dine medarbejdere også ansigtet udadtil for firmaet, hvilket også er med til at synliggøre Jeres kerneydelser. Det kan også være motiverende i sig selv, at få lov at tage denne rolle på, at være ansigtet udadtil til sådan et arrangement eksempelvis.

Rigtig god arbejdslyst.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Den perfekte bordlampe i soveværelset

Når man hører ordet bordlampe, så skal man ikke tænke, at det bliver kedeligt. Bordlampen har nemlig fået sin renæssance, og der er i dag et væld af muligheder på bordlampe-markedet. Muligheder, som sikrer dig lige netop det bordlampe-udfald du ønske...

Sørg for at få god rådgivning inden du køber eller sælger virksomhed

Når du står i en situation, hvor du skal købe eller sælge virksomhed, skal du alliere dig med folk, der virkeligt ved noget om jura. Her er tale om en stor beslutning, som får konsekvenser for dig mange år fremover. De konsekvenser skulle jo gerne væ...

Forkæl dine ansatte med julegaver

Det varer ikke længe før den søde duft af pebernødder er over os, de velkendte julemelodier fylder lydbilledet og guirlanderne begynder at dingle fra kontorarrangementerne. Julen kommer langsomt snigende og det er tid til at overveje, hvad dine ansat...