julegaver

2 år siden |  0 comments  |  Nyt fra vikarservice

Nu nærmer julen sig jo med hastige skridt, og derfor synes vi også her på vikarservice-dk.dk at det er passende med en lille opfordring.

Nemlig at du også skal huske at give julegaver til dine vikarer såvel som dine ansatte - i hvert fald hvis du gerne vil bevare et godt arbejdsmiljø og gerne vil have ekstra glade vikarer. Det er faktisk (må vi jo nok indrømme) ikke engang os selv der er kommet på det men siden Idegryden Gaveideer der har tippet os om at det er vigtigt at sørge for at vikarerne også får gaver.

De behøver selvfølgelig ikke være lige store som de fastansattes, det vil nok skabe dårlig stemning den anden vej, og du behøver ikke købe noget til den vikar der kun har været der 1-2 gange, men dem som har været der meget fortjener en anderkendelse.

Til det formål har idegryden samlet en liste over julegaver sådan at du nemt kan se hvilke julegaver du måske kunne give og hvilke de ville blive glade for.

Således er tippet hermed givet videre - hvis du har vikarer (og det går vi ud fra siden du er her på siden) så sørg for at giv dem en julegave også, så yder de dobbelt så meget næste gang de er tilkaldt hos dig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Nyd dit spejlbillede med en hårtrimmer

Vi ser det hver eneste dag i magasiner, på sociale medier og lignende. Man skal se ud på en bestemt måde, da moden af og til skifter – og når moden skifter, så resulterer det ofte i en ny tøjstil, frisure eller lignende. Det er de fleste af os, som g...

At finde ingredienser til ølbrygning kan være sjovt

Der er stort set ingen grænser for hvilke ingredienser ølbrygning man kan vælge at lave øl på og det kommer meget an på hvilken smag man vil have frem. Mange mennesker vælger at have nogle forhold med deres venner, som er baseret på, at de laver no...

Med betting tjener kan du tjene penge på din hobby

Sport er en ikke bare underholdning, men også en stor industri med mange penge. Folk ser fodbold, håndbold, tennis og alt andet imellem himmel og jord, når de skal smide benene op på sofabordet, og slappe af efter en hård dag på jobbet. Men for mange...