Kvindelige medarbejdere

1 år siden |  0 comments  |  Forretning

Det varer ikke længe før den søde duft af pebernødder er over os, de velkendte julemelodier fylder lydbilledet og guirlanderne begynder at dingle fra kontorarrangementerne. Julen kommer langsomt snigende og det er tid til at overveje, hvad dine ansatte skal forkæles med i år. Det er på det danske arbejdsmarked kutyme at sende en materiel jule-tanke i retningen af sine medarbejdere, når året går på held. Både som en tak, men også som led i vores danske juletraditioner.

Men hvad giver man egentligt sine ansatte i julegave? Det bliver hurtigt kedeligt at modtage vin og delikate chokolader, specialvarer og julete år efter år, så hvorfor ikke tage julegaverne til dine ansatte til det næste niveau, som faktisk også er en suveræn løsning hvis du vil være sikker på, at glæde alle dine ansatte?

Gi’ et gavekort


Uanset om du arbejder i en stor eller mindre virksomhed, kan det være svært at finde en julegave, der gør alle ansatte glade. Endnu sværer er det, at finde en julegave, der er personligt indkøbt til at glæde den enkelte. Så hvad kan alle gå hen og glæde sig over i juletiden? Et gavekort er svaret på alle dine spørgsmål om julegaver til ansatte! Gavekortet er den perfekte gave uanset lejlighed og er anvendeligt hos en lang række store brands, som dine ansatte med garanti kender og sætter pris på i hverdagen. Du er dermed sikker på, at denne julegave skaber brede smil og giver mange glæder.

Hvis du ikke synes, at et gavekort er personligt nok, kan du med fordel skrive og signere personlige julekort og give dine ansatte med, så de ved, at de er tænkt på og at deres arbejde er værdsat. Du kan også personalisere gavekortet med din egen besked og vælge, at få gavekortet leveret fysisk eller i digital format. Med et gavekort kan dine ansatte dermed selv vælge deres julegave, når først de står med gavekortet i hånden. Det er ganske gebyrfrit og kommer samtidigt med en lang række rabatordninger, som med sikkerhed scorer point for modtageren men også i firmakassen.

Regler om firmagaver


Der er en lang række ting, du som arbejdsgiver bør være opmærksom på, inden du lader gaveregnen myldre ned over hovederne på dine ansatte. Du finder her en lang række ting, du bør være opmærksom på, når det kommer til firmagave regler. Du kan nemlig trække udgiften til gaver fra som driftomkostning, når beløbet for gaven indberettes som den ansattes løn. Dog er grænsen for gaver givet af arbejdsgiveren til den ansatte 1100 DKK årligt. Dog er reglerne en smule anderledes, hvis der er givet andre gaver i løbet af året – Så falder grænsen på det friholdte julegaveloft på julegaver til 800 DKK. Alt derover skal beskattes.

Hvis værdien af gaven overstiger denne grænse, er gaven altså indberetningspligtig. Det samme gør sig gældende, hvis gavekortet ikke sidestilles som værende en gave, altså når gavekortet ikke kan byttes til eller suppleres med penge. Ellers skal virksomheden indberette gavekortet til SKAT.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lederen er med til at skabe motivation

Når ens medarbejdere skal præstere, er det vigtigt at man har skabt de rette rammer. Dette gør sig gældende både indenfor det kontormiljø der arbejdes i, men i høj grad også i forhold til virksomhedens kultur – og tilgang til uddannelse, viden og inn...

Den perfekte bordlampe i soveværelset

Når man hører ordet bordlampe, så skal man ikke tænke, at det bliver kedeligt. Bordlampen har nemlig fået sin renæssance, og der er i dag et væld af muligheder på bordlampe-markedet. Muligheder, som sikrer dig lige netop det bordlampe-udfald du ønske...

Sørg for at få god rådgivning inden du køber eller sælger virksomhed

Når du står i en situation, hvor du skal købe eller sælge virksomhed, skal du alliere dig med folk, der virkeligt ved noget om jura. Her er tale om en stor beslutning, som får konsekvenser for dig mange år fremover. De konsekvenser skulle jo gerne væ...