Forebyggelse af stress – sådan bliver du mere afslappet

andre

Post Tags

ss22
Kvinde, Bibliotek, Bøger, Undersøgelse, Læse, Kender

Hverdagen er ikke altid nem, og mange af os kan nemt blive stresset, og det skal vi helst undgå. Stress gør kun ting endnu mere besværligt og hårdt, og derfor skal vi hver især prøve at forebygge stress på den bedste måde, så vi undgår en stresset hverdag. Det er der heldigvis mange måder at gøre på.

Hundeluftning, Hunde, Kæledyr, Gang, Dyr, Gåture Hund

Kend dig selv

Vi kender os selv allerbedst, derfor skal vi kende vores signaler. De fleste vil opføre sig og reagere på en bestemt måde, når vi bliver stresset. Det kan være man bliver meget irriteret, nogle bliver måske meget trætte og sover meget, og andre får måske slet ikke lavet de opgaver, de skulle have lavet. Hvis man er så stresset, at man slet ikke kan overskue at lave sine opgaver, så gør det bare, at man bliver endnu mere stresset og det er selvfølgelig en svær situation at være i.

Det er forskelligt fra person til person, hvordan man opfører sig, når man er stresset. Måske ved du selv i forvejen, hvordan du er, når du bliver stresset. Hvis ikke du ved det, kan du spørge venner eller familie. Det kan være de har lagt mærke til nogle bestemte ting. Når du ved, hvordan du er, når du er stresset, så kan du hurtigere prøve at afstresse dig selv. Reagere man hurtigt, kan man også ændre situationen hurtigt, og stress bliver kun værre over tiden, hvis ikke man får gjort noget ved det.

Venner, Mandlig, Mænd, Udenfor, Vinter, Kold, Bænk

Hvordan afstresser man?

Ligesom det er forskelligt, hvordan vi opfører os, når vi bliver stresset, så er de også forskelligt, hvad der hjælper os med at afstresse. Der findes heldigvis masser af ting, du kan gøre for dig selv. Nogle gange har man brug for en pause fra dagligdagen. Hvis du konstant arbejder eller laver skolearbejde, så kan du nemt blive stresset. Sæt tid af til at lave noget andet, det kan være en gåtur i naturen eller en picnic med vennerne. Bare det at komme lidt udenfor hjælper allerede meget. Det er også okay, at man ikke altid får lavet alt det man skulle på en dag, man bliver nødt til at være realistisk over for sig selv, og ikke presse sig selv mere end nødvendigt.

Der er mange andre små ting man kan gøre, som i helhed vil hjælpe dig med at afstresse. Nogle gange kan det hjælpe af få tilfredsstillet sine lyster, her kan der være tale om de seksuelle lyster. Det er flere gange blevet bevist at tilfredsstille sig selv en gang imellem, kan gøre dig mindre stresset. Hvis du vil have lidt hjælp på vejen, kan du se noget porno imens.

Hvis du stresser over miljøet derhjemme, i skolen eller på arbejdet, er det selvfølgelig ikke noget, du kan ændre på helt selv. Så må du snakke med de mennesker i det miljø som stresser dig, og så må I finde ud af, hvad I kan gøre for, at du ikke bliver stresset. Hvis skolearbejdet er for meget, og du slet ikke kan følge med, så må du snakke med en lærer om det, og så kan det være, du kan få noget ekstra tid, hvilket gør du kan tage dig bedre tid med det og slappe lidt af. Det er generelt altid en god ide at snakke med en om de problemer du går rundt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *