Skab glæde i din fritid og få mere energi i hverdagen

andre

Post Tags

ss22

Er du en af dem der nyder at være sammen med din hund, gå lange ture og få frisk luft under vingerne, så er du ikke den eneste. Og faktisk viser det sig, at frisk luft, kombineret med at have samvær med dyr, som eksempelvis en hund, er med til at skabe glæde i form af flere firgivende glædeshormoner til hjernen. Ved at gøre det du nyder allermest i din fritid, kan du opnå mere overskud i hverdagen og nemmere komme igennem arbejdsdagen. Når du skal på tur med din hund, så er en god sele nødvendig for at både du og din firbenede ven kan nyde en masse kilometer under fødderne. Se det store udvalg på Canem og find lige præcis det rette udstyr til en tur i det fri. 

Derfor er det nødvendigt med en god hundesele 

Canem er sammen med andre kyndige indenfor hundeverdenen helt enige om, at det er absolut nødvendigt med en hundesele når du skal gå tur med din hund. De fleste hunde har nok et halsbånd omkring halsen, eftersom at det er lovpligtigt at bære et hundetegn og derfor kan det måske være fristende at vælge den lette løsning ved at hægte snoren fast deri. Dog er det bestemt ikke det mest optimale, eftersom at linen vil gøre, at halsbåndet strammer om halsen og giver spændinger samt mindre luft til lungerne.

Skån hundens skuldre og nakke 

En hundesele, som du kan finde flere af blandt det store udvalg hos Canem, er det helt rette valg når du gerne vil på tur med din hund. Med den rette tilpasning sikrer du, at din hund ikke får spændinger i nakke og skuldre, men i stedet for trykket fra selen fordelt over et større område, hvor der noget er mere robust. Når du er på udkig efter den helt rette sele, så skal du derfor være sikker på at den sidder rigtigt, ikke strammer op over brystbenet på hunden, og dermed sidder i vejen omkring struben, samt at det fordeler trykket jævnt. Hundeselen skal sidde godt til, uden at gnave og det er en fordel med en god polstring, så ikke der opstår gener. 

Lær din hund at gå pænt i snor 

Det er en nødvendighed at lære din hund at gå pænt i snor. Du kan selvfølgelig købe hjælpemidler hos Canem, med antitræk seler osv., men ellers er det egentlig bare noget der kræver en masse tålmodighed. Det vil være en irritation for dig, hvis du hele tiden skal have ryk i skulderen og armen, fordi din hund bare trækker derudaf, uden helt at tænke på at du følger med i den anden ende af linen. Yderligere er det selvfølgelig ikke rart for din hund heller, at der konstant er et træk i selen, som den skal modstå for at komme frem. At lære din hund at gå pænt i snoren kræver tålmodighed, men vil være en gave til både dig og din firbenede ven. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *