Sådan forkæler du dig selv efter en god præstation på jobbet

andre
Armbånd på arm

Post Tags

ss22

Har du arbejdet ekstra hårdt i den seneste tid, og har det resulteret i lidt ekstra penge på kontoen, er der plads til lidt selvforkælelse. Netop det at forkæle sig selv, når man har præsteret noget ekstra, eller bare har gjort et godt stykke arbejde, er vigtigt. Det er med til at forsøde tilværelsen og øge motivationen, som for mange ellers godt kan have det med at svinde ind over tid. Selvforkælelse kan bestå i mange ting. Du kan købe noget lækkert til dig selv, tage ud at spise på en god restaurant eller måske få en massage, en ansigtsbehandling eller noget andet dejligt. Læs mere om hvordan du kan forkæle dig selv her

Restaurantbesøg

Køb en lækker ting til dig selv

Har du fået ekstra løn i denne måned eller måske en bonus for godt arbejde? Så er det oplagt at købe noget lækkert til dig selv, der kan fungere som en belønning og som en motivation for at gøre et godt stykke arbejde en anden gang. Det kan selvfølgelig være meget forskelligt fra person til person, hvad man forstår ved selvforkælelse, men noget, der går rent hjem for de fleste, er et smukt smykke eller måske et flot ur. Er du mand kan det eksempelvis være et ur som Citizen Promaster Pingo JP2000-08E, som er et flot ur, der kan fås til en forholdsvis overkommelig pris, og som derfor udgør en perfekt selvforkælelsesgave. 

Tag ud at spise

Vil du gerne dele glæden med folk omkring dig, kan du også vælge at invitere din partner, familie eller venner på et lækkert restaurantbesøg. Er der til det i pengekassen, kan du eksempelvis vælge en ekstra lækker restaurant, som det kan være en oplevelse i sig selv at besøge. På den måde får i fejret det med maner og får en aften, som I med sikkerhed sent vil glemme. 

Massage i spa

Book et besøg i spa 

En klassisk form for selvforkælelse er et besøg i spa. Men klassikere bliver klassikere af en grund, og det gælder også i dette tilfælde. Med et besøg i spa – det kan eksempelvis være for at få massage, en ansigtsbehandling eller lignende – kan du få koblet helt af og samlet ny energi til at give den en skalle på arbejdspladsen. Det er ubetinget dig-tid, og det kan alle have brug for fra tid til anden. Trænger du til et ekstra langt pusterum og ekstra selvforkælelse, kan du også booke et helt ophold for eksempel over weekenden, hvor du virkelig kan slappe af og komme ned i tempo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *