Sådan står du stærkere som arbejdsgivere med vikarer og samarbejdspartnere

andre

Post Tags

ss22

Norh Sikring og Norh Entreprise er en låsesmed og en elektriker der i dag bruger sig af både vikarer og samarbejdspartnere. De har travlt, ca. 20 potentielle nye kunder ringer hver dag og de har ikke selv altid tid og mulighed til at tage ind alle de opgaver der kommer ind.

Dette har under tidens gang så ledet til nogle skuffede kunder, der ikke fik den service som de forventet og håbede på når de ringede for at bestille en låsesmed eller en elektriker. Mange gange er disse opgaver som kommer ind i låsesmed og elektrikerbranchen af akut karakter og derfor er det også en stressende oplevelse for kunder at nødsaget ringe rundt til måske 10 fuldt bookede håndværkere, uden at hurtigt få den hjælp de har et akut behov for.

Nicolai, administrerende direktør for Norh, fik en idé; I steder for at bare sige sig nej tak til potentielle kunder der ringer, så ville vikarer og samarbejdspartnere kunne være en god mulighed og løsning på problemet.

Nicolai startede derfor sin jagt på gode samarbejdspartnere med gode kollegaer med mere tid til overs i brancherne, der også kunne leverede service og fagligt arbejde som han og hans firma selv kan stå indenfor.

Når man ringer til Norh i dag, så kan man næsten altid regne med at få den hjælp man leder efter. Hvis de ikke selve har tid i firmaer, så har firmaet en ”back up” -liste med telefonnummer til partnere med mere tid i kalenderen. Nicolai viderestiller disse partnere trygt til de kunder der søger hjælp og som firmaet selve ikke har tid til at hjælpe. Dette fordi at han kender deres arbejde og deres serviceniveau.

Samarbejdspartnere giver ro i maven

At have et godt kontaktnet er giver også ro i maven de gange man selv står midt i en opgave med en ”deadline” og samtidigt bliver ramt af sygdom i firmaet.  Så her kan vi selve få stor glæde af vores liste med telefonnummer til diverse samarbejdspartnere der gerne vil hjælpe og har tiden til det. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *