Skab bedre forhold for ansatte med gode parkeringsmuligheder

andre
parkeringsplads

Post Tags

ss22

Gode arbejdsforhold er andet og mere end god løn og ret til sygedage. Også rutinerne og mulighederne i hverdagen har betydning for, hvor rart det er at gå på arbejde. Eksempelvis kan også en faktor som gode parkeringsforhold være afgørende for, hvor god en oplevelse det er at møde på arbejde. Men hvordan kan man sikre sig gode parkeringsforhold for sine ansatte? Det kan du læse mere om nedenfor. 

Tom parkering

Optagede parkeringspladser

Måske er der allerede tilknyttet et parkeringsområde til virksomheden, som er tiltænkt de ansatte. Men mange virksomheder – især i de større byer – oplever, at parkeringspladserne, som egentlig er til de ansatte, bliver optaget af uvedkommende eller andre end dem, pladserne var tiltænkt. Det kan være enormt frustrerende og måske endda give utilfredse ansatte, som må døje med parkeringsbøder og lange gåafstande til arbejdspladsen. Men der findes en løsning – nemlig parkeringskontrol hos en virksomhed som COPARK.

COPARK tilbyder gratis parkeringskontrol under lige nøjagtig de forhold, som du ønsker. Det betyder, at du kan afgøre, hvem der må parkere på parkeringspladsen, hvilke biler der skal registreres og hvordan de parkerende skal betale. Det er gratis, og du får endda mulighed for at få en del af de penge, der genereres på parkeringsafgifter. På den måde kan du sikre, at der altid er en parkeringsplads til dem, der skal have en, og at uvedkommende finder et andet sted at parkere. 

For virksomheder og boligforeninger

COPARK tilbyder parkeringskontrol for boligforeninger og virksomheder. De står for alle udgifter i forbindelse med skiltning, etablering og drift af parkeringskontrollen. Og du kan altså selv være herre over, hvad kontrollen skal bestå i. Du får med andre ord en fuldkommen parkeringsløsning uden at skulle betale noget for det, og i samme ombæring kan du få mere tilfredse medarbejdere, som kan vide sig sikre på at få en parkeringsplads, når de møder på arbejde om morgenen. Det skaber bedre stemning fra morgenstunden og gør det generelt mere behageligt at være ansat i virksomheden.

Udannet personale

COPARK gør kun brug af uddannede parkeringsvagter. Det betyder, at de vagter, der skal varetage parkeringskontrollen på din parkeringsareal ved præcis, hvad de laver, og hvordan de skal håndtere forskellige hændelser. Det betyder også, at skulle der opstå uoverensstemmelser af den ene eller den anden art i forbindelse med parkering på arealet, så ved de, hvordan de skal håndteres. Samtidig får du tilknyttet din egen parkeringsrådgiver, som er en slags kontaktperson, der hjælper dig med at skræddersy parkeringsløsningen, så den passer perfekt til virksomheden særlige behov. Det gør også parkeringen til en tryggere oplevelse for virksomhedens ansatte og for dig, der står for at administrere parkeringskontrollen.

Parkeringsvagterne kan patruljere på parkeringsarealet i lige nøjagtig det tidsrum, som du ønsker. Det betyder også, at der er mulighed for at have vagter gående på området om natten, og det er også muligt at få parkeringskontrol i weekender og på helligdage. Det hele er meget fleksibelt og kan i vidt omfang indrettes efter dine ønsker og præferencer samt virksomhedens specifikke behov. COPARK er nemlig til at gå i dialog med, og der kan forhandles om forskellige forhold og ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.