Få skabt de rette rammer på arbejdspladsen

andre
Fællesskab

Post Tags

ss22

De fleste mennesker bruger mange af deres vågne timer på arbejdet, da et normalt job i gennemset er på 37 timer ugentligt. Da danskerne bruger meget tid på arbejdet, så er det også vigtigt, at man har det godt med sine kollegaer. Hvis du ikke har en god relation til dem, så er du heller ikke glad for dit arbejde. Det er vigtigt, at du trives og føler dig godt tilpas med de mennesker, som du arbejder sammen med. 

Indretning

Et godt indeklima er vigtigt for koncentrationen

Udover gode kollegaer er det vigtigt, at der også er et godt indeklima. Du kan hurtigt miste koncentrationen hvis indretningen ikke fungerer. Hvis du og dine kollegaer trænger til forandring, så kan I med på remedier få lavet om på arbejdspladsen. Ved at gøre det selv bliver fællesskabet styrket samtidig med, at I kan spare en masse penge på bl.a. malerarbejde. 

Kom godt i gang med projektet 

Det er meget individuelt fra arbejdsplads til arbejdsplads om et ombygningsprojekt laves i arbejdstiden eller i fritiden. Ved ikke at lave noget direkte arbejdsrelateret med familien har du mulighed for, at lære dine kollegaer at kende på en helt anden måde. Der er stor forskel på at snakke på arbejdet sammen samt udenfor arbejdet. 

Hvad er kollegaernes ønsker?

Din arbejdsplads skal være et rart sted at være. Mange foretrækker at der f.eks. er luft omkring skrivebordspladsen, da det giver noget mere pusterum. Planter er med til at give liv til rummet, hvilket også er en vigtig parameter. Hvis der kommer kunder til virksomheden, skal der se pænt og præsentabelt ud således, at kunden også får opfattelsen af, at der er styr på tingene. 

Trivsel

Med få midler kan man komme langt 

Du og dine kollegaer skal huske på, at det ikke behøves at være dyrt at lave om på kontoret. Det er vigtigt at den enkelte kollega har en god og komfortabel stol at sidde ved. Hvis du generelt sidder meget ned på din arbejdsplads, så skal både stol og bord kunne justeres til din højde. Folk er meget forskellige, så derfor skal stole og borde være justerbare for at undgå dårlige sidestillinger. Lav en oversigt over det nødvendige indkøb, så I har en ide om, hvor dyrt det kommer til at blive med den nye ommøblering. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *