Giv dig selv en behagelig graviditetsoplevelse

andre

Post Tags

ss22

Når man er gravid, er der mange ting at tage stilling til. En kvindes graviditet er en stor oplevelse, som er meget smuk og særlig, men selvfølgelig ikke uden problemer. Kroppen ændrer sig og hormonerne, der raser, kan medføre forskellige slags ubehag. Det er vigtigt, at du under din graviditet passer godt på dig selv og giver dig selv en masse selvforkælelse. Dette kan både være i form af behageligt tøj men også i form af at få tidligt styr på at købe alt det, du skal bruge til babyen. Gør graviditeten så behagelig som muligt og planlæg dine køb, så alt er klar, når du er tæt på fødslen.

Hænder, Gravid, Kvinde, Hjerte, Elsker, Brun Kærlighed

Køb noget dejligt svangerskabstøj til dig selv

Når du er gravid og kroppen bliver større, har du selvsagt brug for noget nyt tøj, der passer til din nuværende krop. På MamaMilla kan du under fanen ’til mor’ se masser af ventetøj af forskellige stile og størrelser – der er både tøj til den helt tidligere graviditetsfase og til de højgravide. Du kan både finde tøj, der er særligt lavet til amning, men også både hverdags- og festtøj. Selvom man har fået en rund maven, er der stadig mange flotte festkjoler – både korte og lange – at vælge imellem. Køb derudover behagelige leggins og store, bløde sweatre samt en vinterjakke, du kan være i i de kolde måneder. Se mere om ventetøj og andre produkter fra Mamalicious.

Gratis lagerfoto af afkom, baby, bære

Det rigtige tøj og udstyr til baby

Udover at finde ting til dig selv, kan du på MamaMilla også finde alt, hvad du skal bruge til en nyfødt. Der er et bredt udvalg af tøj som underdragter, nattøj, køredragter, uldtøj, sokker og meget andet. Det er også en god idé på forhånd at købe eller ønske dig noget aktivitetslegetøj til den nyfødte. De fleste mødre og deres baby får for eksempel stor glæde af en rejselarve. Den kan spændes på barnevognen eller autostolen og kan aktivere og underholde din baby med forskellige farver, størrelser, lyde og følesansninger. I samme kategori er aktivitetsstativet, som hænger over din baby, når han/hun ligger på tæppet og hygger sig.

Gratis lagerfoto af afslapning, baby, babyhood

Find den rigtige måde for dig at bære dit barn

Der er flere måder at have baby med rundt. Der findes mange forskellige vikler og seler, og det er forskelligt, hvad mødre foretrækker. I de seneste år er stofviklen blevet utroligt populær, fordi baby her får lov til at være helt tæt på sin mor og mærke dit hjerteslag, når du går rundt med ham/hende/hen. De findes i forskellige typer materiale og også bæredygtigt, økologisk materiale. Andre foretrækker din klassiske bæresele, som kan justeres med straps. Hertil kan der købes regn- og vinterslag, og du kan også købe en bærejakke til dig selv med plads til baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.