Kom i gang med dit rygestop

andre

Post Tags

ss22

Ryger du for mange cigaretter, og har du gjort det i mange år? Måske har du besluttet dig for at skulle i gang med et rygestop eller bare på en eller anden måde gøre noget ved dit rygeproblem. Så læs med her.

Der er forskellige måder at komme i gang med et rygestop. Nogle kan lide at tage en kold tyrker og altså stoppe fra den ene dag til den anden. Andre foretrækker en gradvis nedtrapning. 

Cigaret, Rygning, Aske, Tobak

Rygestop på din måde

For at få det mest succesfulde rygestop må du kende dig selv. Du må sørge for at gøre det på en måde, som passer til dig. Det er vigtigt, at du er ærlig over for dig selv og ikke lover dig selv mere, end du kan holde. På denne måde kan du nemlig let komme til at skuffe dig selv, og så vil du sandsynligvis miste noget af kampgejsten. 

Beslut dig derfor for et rygestop, som passer til dig. Hvis du ikke er til en kold tyrker, så kan du overveje at starte med at ryge e-cigaretter. Dette er på flere måder et godt mellemstadie, inden du stopper med at ryge. 

E Cigaret, Vaping, Elektronisk Cigaret, Fordamper

E-cigaretter som et mellemstadie

Det kan være, at du beslutter dig for at starte med at skifte til e-cigaretter. Dette synes mange, er et fint step på vejen mod at blive røgfri. 

Hvis du skal begynde at vape, er det god idé at finde sig den rette e-cigaret. Der findes et væld af forskellige mærker, som kan forskellige ting og sælges til varierende priser. Du bør også vælge den rette e-væske

E-væske fås med forskellige mg nikotin. Du kan starte med at købe en e-væske med et højt nikotin-indhold, og herefter kan du gradvist nedtrappe. På denne måde kan du langsomt, men sikkert vende dig af med din nikotinafhængighed.

Fitness, Hoppe, Sundhed, Kvinde, Pige, Sund, Passe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *