Fra idé til virkelighed

andre

Post Tags

ss22

Har du nogensinde prøvet at gå i din egen verden og så lige pludselig tænke “Det her mangler vi i vores verden!” Så er du ikke alene. Mange mennesker går og har en idé og en drøm. Det er en fantastisk følelse at have en idé inde i sit hoved, og se det blive til virkelighed. Udover der er mange fordele ved iværksætteri er der også et kæmpe ansvar. Det er en god ting der er dette ansvar. Det får din daglige arbejdsdag til at føle du gør en forskel. 

En god idé

En god idé kan blive et virkeligt produkt, men hvordan får man denne gode idé?

Det kan godt være svært at tænke sig frem til et produkt hvis man presser sig selv til det. Denne process kommer som ofte af at man mangler noget selv, eller tænker at man godt kunne gøre en anden ting bedre selv. Mange tror at når de har fået denne idé så skal de holde det for sig selv. Dette er ikke tilfældet. Jo flere mennesker der hører din idé, jo mere feedback får du også som du kan bruge. Udover feedback så får du også allerede nogle mennesker som kender til dit produkt, før det overhovedet er et produkt. 

Det kan også være at en af disse mennesker kan give dig nogle gode råd til iværksætteri

Få hjælp fra andre

Undersøg dit market

Før du begynder med at gå all in på dit nye produkt, burde du undersøge hvordan markedet er for det. Dette kan gøres meget nemt med nogle Facebook ads og spørgeskemaer. Det kan også gøres blot ved at gå ud og se om der er noget der ligner dit produkt som klarer sig godt. Hvis der ikke er noget marked for netop dit produkt kan det godt være svært at lave dette. Her er det igen en god idé at snakke med venner og familie, og spørge dem hvad de synes om din idé og hvad de vil sige til produktet du vil lave. 

Det gælder om at få så mange forskellige synsvinkler på det som muligt. Herfra vil du nemlig kunne arbejde dig videre på en god måde og udvikle dit produkt så det passer ind i et marked, og giver dine fremtidige kunder et godt produkt. 

Spørg spørg spørg. 

Dette ord kan ikke siges nok. Når man har en ny idé, er det vigtigt at snakke med mange andre om det. Ikke kun familie og venner eller tilfældige mennesker på facebook, men også nogle andre iværksættere. Disse mennesker har forstand på at starte en forretning, og vil meget hurtigt kunne give dig en masser af gode råd og vejledning. Uden hjælp bliver det er rigtigt svært projekt for dig. Der er heller ingen skam i at spørge om råd, det har selv de største iværksættere også gjort selv. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.