Få hjælp til det sure slid derhjemme

andre

Post Tags

ss22

Har du oplevet, at du står tilbage med en halvdårlig undskyldning, når du skal ud med din jobansøgning. Haven skal lige have en ordentlig tur, hvor hækken bliver trimmet og græsset slået. Tagrenden skal ryddes, og det kan godt tage lidt tid. 

Hvis du kender det fra dig selv, så få fjernet de dårlige undskyldninger, så du bliver nødt til at komme afsted. 

Og har du allerede fundet et godt vikarjob, der tager en del af din tid, så tænk smart og brug tiden der. Lad ikke det hårde slid derhjemme gå på kompromis med din indsats på jobbet.

Gratis lagerfoto af afslappet, alvorlige, ansigt

Undskyldningerne skal fjernes med roden

Der er altid lige noget, der kan fikses, istandsættes, rengøres eller bare fumles lidt ved, når du skal ud at give din jobansøgning til en virksomhed. 

Ofte handler det dog mindre om det, der skal fikses, istandsættes eller rengøres, det handler i højere grad om din nervøsitet. 

Den nervøsitet er selvfølgelig en udfordring, du skal håndtere, men den skal ikke forårsage en masse halv nødvendigt og helt unødvendigt arbejde derhjemme. 

Et godt tip til at slippe af med de sure pligter er, at du hyrer nogle til at tage sig af dem. Det kunne være en billig tagrenderenser i København. De kommer og renser din tagrende, og pludselig har du en dårlig undskyldning mindre.

I haven rækker pengene nok ikke til at betale en havemand, men så få naboens dreng til at slå det. Hvis du slipper af med årsagerne til at blive hjemme og tager dig af de huslige pligter, skubbes du stille og roligt ud af hjemmet.

Gratis lagerfoto af afslappet, arbejde, arbejder

Kom ud med din ansøgning

Så mangler vi bare nervøsiteten. For hvad nu, hvis du slet ikke kan bruge dig eller bare griner af din ansøgning.

Hvad nu, hvis du har taget fejl af virksomhedens placering, så du står ved et helt andet lager, automekaniker eller tømrerfirma. Det ville være rigtig pinligt. Men hvornår sker det?

Din nervøsitet er selvfølgelig en udfordring, men en udfordring du godt kan håndtere. Når først du står på virksomheden og kommer ind på kontoret, er det slet ikke så skræmmende, som du tænker. 

At du møder op på virksomheden i egen person, giver et meget bedre indtryk og ansigt end en mail. Så du må kæmpe dig igennem nervøsiteten, og så bare komme afsted.

Gratis lagerfoto af ældet, ældre, arbejde

Brug dine penge smart

Med det nye job, om det er som vikar eller ej, kunne det være en rigtig god idé at beholde tagrenderenseren eller naboknægten, der slår græsset. 

Al det sure arbejde derhjemme dræner din energi. Specielt når du lige er startet som vikar, er det fysiske slid hårdt for kroppen, det kan tage tid at vænne sig til. 

Denne periode, hvor din krop omstiller sig til det hårde arbejde, vil det være en dum idé at bruge for mange kræfter derhjemme. Du vil gerne beholde det nye job, så de hjemlige pligter må komme i anden række. 

Det ville være meget ærgerligt, hvis din er træt i armene, benene eller hele kroppen, fordi du har slidt derhjemme. Få hellere restitueret, så du er så frisk og klar på jobbet som overhovedet muligt. I stedet for at tømme tagrender eller slå græsset, kunne du tage dig en fortjent slapper på sofaen. Du kunne holde fri med nogle venner eller kæresten og lade batterierne op, så du er klar fra tidlig morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.