Hold dig i form – om du er i arbejde eller ej

andre
Loebebaand

Post Tags

ss22

Ligegyldigt om du pt. har et arbejde eller ej, så skal du sørge for at holde dig i form. Din krop kan ikke holde til ikke at blive brugt. Den er skabt til at arbejde fysisk hver dag. Hvis den ikke gør det, vil den forfalde. Det sker ikke lige fra den ene dag til den anden, men du vil langsomt mærke forskellen.

Når du ikke laver noget, vil du tage på. Du bliver tykkere og tykkere, hvis du ikke tilpasser din kost – eller begynder at forbrænde noget af den. Når du ikke bruger din krop, vil du også mærke, at dine muskler stille og roligt bliver svagere. Du kan ikke de samme ting mere. Dine led kan også blive ømme og stive. Der er ikke noget af det, der er sjovt, så hold dig i gang!

Loebesko

Regelmæssig motion er vigtig

Vil du gerne holde dig i gang og i form, skal du sørge for at bruge din krop. Den skal bruges lidt hver dag, men et par gange om ugen bør du presse dig selv lidt mere.

Når du presser dig selv, skal din krop have tid til at komme sig igen. Du skal altså ikke presse den hver dag. Du kan fx træne hårdt 3 gange om ugen og nøjes med en hyggelig gåtur de andre dage. Så kan din krop nå at følge med og restituere.

Du kan træne i et fitnesscenter eller til noget holdtræning. Det fungerer godt for nogle. Du kan også løbe en tur selv.

Har du hverken lyst til andres selskab eller dårligt vejr, kan du træne hjemme på et løbebånd. Så kan du løbe en tur i din stue, og ingen ser dig blive rød i hovedet og svedig. Du kan også hurtigt komme i bad bagefter.

Hold dig i gang med et løbebånd

Vil du gerne have et løbebånd derhjemme, kan du prøve et Odin løbebånd, som er et rigtig lækkert løbebånd. Det er af god kvalitet og føles godt at løbe på.

Du kan indstille det til stigning, så det føles, som om du løber op ad en bakke. Du kan også køre med løbeprogrammer, hvor der er en del forprogrammerede. Så kan du bare gå i gang med at løbe.

Der er en app til, så du kan styre løbebåndet fra mobilen eller din tablet. Du kan også holde øje med din statistik i app’en. Det er relevant, hvis du sætter dig nogle mål. Du kan også sætte tabletten fast på løbebåndet, imens du løber. Så kan du streame en serie eller følge med i nyhederne.

Det er et godt løbebånd at have derhjemme, fordi det er foldbart. Det kan klappes sammen, så det ikke fylder helt så meget. Så kan du bruge pladsen til noget andet, når du ikke løber.

Fedttab

Løbetræning er god allround træning

Det er en god idé at løbe for at holde dig i form. For det første er det noget, som alle kan finde ud af. Okay, du kan måske ikke løbe ret langt, før du pruster dine lunger halvt ud. Men du kan godt finde ud af at løbe, og du kan komme i bedre form. Det kan være lidt sværere at lære at få en bold i mål.

Løbetræning er også godt, fordi det træner stort set hele kroppen. Det træner kredsløbet – altså hjertet og blodomløbet – og får det til at fungere bedre. Du får en bedre kondition.

Det forbrænder godt med kalorier at løbe, så du ikke tager på af din mad. Til gengæld kan det gøre dine knogler en smule tungere, fordi de bliver styrket. Det samme gælder dine muskler. Når dine muskler bliver brugt, bliver de større og stærkere, og så vejer de mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *