Kom hurtigt ud ad døren om morgenen

andre
pandekager

Post Tags

ss22

Der er mange led, der skal gå op i en højere enhed, for at du kan præstere så godt som muligt på dit job. Så er det sådan set lige meget, om du arbejder som vikar, direktør eller gadefejer. En af disse er uden tvivl en god morgenrutine. Det er fuldstændig essentielt at have en god og effektiv rutine om morgenen. På den måde kan du nemlig komme hurtigt og problemfrit ud ad døren, men du kan samtidig være sikker på, at du ikke har glemt noget, og at du er klar til at møde endnu en ny og spændende arbejdsdag med oprejst pande.

Kom godt fra start

Det første led i en god morgenrutine er selvfølgelig en god nats søvn. Det er essentielt at være udhvilet for at kunne præstere så godt som muligt på jobbet, og det gør man bedst ved at have nogle faste vaner. Selvom det kan virke en smule barnligt, så forsøg dig med faste sengetider. Selv i weekenderne kan faste sengetider faktisk være en god ide. På den måde kan kroppen nemlig vænne sig til, hvornår den skal sove, og hvornår den skal gå i seng.

tid

 

Derefter kan din morgenrutine blive mere personlig, så den passer til lige netop dig og dine behov. Det kan være, at du gerne vil tage ti minutter ud af din morgen og bruge dem på at bede, meditere eller læse et stykke i en bog. Det kan også være, at du hellere vil bruge den tid på at lave en lækker og sund morgenmad.

Minimer bøvl

Lige meget hvilken rutine du ender med om morgenen, så handler det i bund og grund om at minimere alt det praktiske og kedelige så meget som muligt, så du i stedet har mulighed for at bruge tid på det, du gerne vil om morgenen. Det kan du for eksempel gør ved at have tøjet klar. Vælg det ud aftenen før, så du ved, hvad du skal have på. Det minimerer nemlig den tid, du eller ville bruge på det. Lige som med dit overtøj, kan du med fordel også hænge det op på en krog eller et andet ophæng, så du ved, hvor du har det. Klik her for et par ideer til sådanne ophæng.

 

Hvis du har en morgenrutine, der passer til dig, og som derfor så småt bliver en vane, kan du langt hurtigere komme igennem morgenen, så du har tid og overskud til det, der virkelig betyder noget.

cykel

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *