Lad dine ansatte vælge

andre
arbejde med computere

Post Tags

ss22

Når man gerne vil give sine ansatte nogle gaver til eksempel jul, så er det en god idé at de selv kan vælge deres gaver. Dette er noget der er rigtigt populært. Udover at man man får glade ansatte, så er det også meget nemmere at de vælger selv. 

Det kræver ikke mere end at man kender en hjemmeside og herefter kan man hurtigt gøre så de selv kan bestemme. Princippet hedder vælgershop. Her logger man ind på en hjemmeside og vælger den gave man gerne vil have. På denne måde kan dette nemt blive gjort meget hurtigt. 

sort indpakket gave

Godt arbejdsmiljø 

Når man lader sine ansatte vælge selv så skaber man et utroligt godt arbejdsmiljø. Her får kollegerne nemlig mulighed for at snakke om hvilke gaver de valgte. Det kan også gøre at ens ansatte syntes man er en rigtigt god chef og derfor vil arbejde lidt hårdere for en. Hvorfor er det en god idé at have et godt arbejdsmiljø? 

Når man har nogle ansatte som glæder sig til at tage på arbejde, så er det meget nemmere at motivere dem til at lave et godt stykke arbejde. De vil nemlig gerne arbejde godt overfor sin chef, men også overfor sine kollegaer. Hvis man har et godt arbejdsmiljø, så er dette noget der kommer helt af sig selv.  

to piger i samarbejde

Hvordan virker vælger shop?

Dette er utroligt nemt at bruge. Når man er inde på deres hjemmeside så kan man vælge at logge ind som bruger. Når man gør dette så låser man op for at kunne bruge deres service til ens arbejdsplads. 

Herefter udfylder man det der står man skal udfylde. Når dette er blevet gjort så er alt faktisk klart til at komme i de ansattes maskiner. Her sender man bare en mail til dem med det link man får fra hjemmesiden, så kan de gå ind og vælge nogle udvalgte gaver de gerne vil have. 

Når de har valgt gaven, så bliver den sendt til deres arbejdsplads og her kan de så tage den med hjem. Meget mere enkelt kan det ikke blive for alle partnere der er inkluderet i dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *