Det kan en bideskinne hjælpe dig med

andre
Kvinde som ligger i sengen

Post Tags

ss22

Mange vågner op med hovedpine og spændinger i deres kæbe om morgenen, men de færreste ved hvorfor. Faktisk skyldes det tit, at man skærer tænder om natten. Hvis du ved, at du skærer tænder om natten, burde du overveje at tage til tandlægen for at finde ud af, hvordan du kan undgå at skade dine tænder. 

Mand som har hovedpine og gaver

Derfor burde du overveje en bideskinne

Hvis du altså vågner op med smerter i kæberne eller hovedpine kan det tyde på, at du netop skærer tænder om natten. Udover, at du vågner op i ubehag om morgenen, kan det også medføre, at du vågner om natten, hvilket sænker din søvnkvalitet markant. Med en bideskinne kan du lindre det trykket, som du laver om natten. Du skal dog altid sørge for at snakke med en tandlæge, inden du køber en bideskinne. Du kan købe en skinne her. Udover at lindre smerter, så beskytter bideskinnen også dine tændes emalje, hvilket tit bliver ødelagt af at skære tænder. 

kvinde som sover

Sådan bruger du en bideskinne

Når du køber en bideskinne, så skal du selv forme den efter dine tænder. Det kan lyde en smule nervepirrende, men der følger altid en præcis brugsvejledning med, så du ved præcis, hvad du skal gøre. Det første du gør, er at varme bideskinnen op ved at lægge den i kogende vand. Når den er opvarmet, så kan du placere den i munden og bide sammen. Det er vigtigt, at dit bid er naturligt og ikke for hårdt, da bide skinnen ellers vil have svær ved at virke. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *