Sådan kan du blive mere effektiv, når du arbejder hjemmefra

andre
personer i arbejde

Post Tags

ss22

Der er mange fordele ved at vælge at arbejde hjemmefra. Hvis man har små børn eller kæledyr, behøver man ikke at få dem passet, da man befinder sig i rummet lige ved siden af. Mange har det måske endda mere behageligt ved at arbejde hjemmefra, da man kan passe sit arbejde i sin egen rytme og man ikke behøver at pendle hen på arbejdet. 

Hvad enten du arbejder hjemmefra i et kort stykke tid eller det er en permanent løsning, er det vigtigt at fastsætte nogle rammer, så du ikke bliver distraheret af hverdagen omkring dig. 

Hjemmearbejde

De bedste redskaber

Selvom manges arbejde foregår udelukkende på computere og online i dag, kan det være rart at gå analog en gang i mellem. For eksempel kan du købe dig en notesbog samt et par gode kuglepenne her, så du kan skrive noter i hånden i stedet for på computeren. Undersøgelser har vist at man bedre kan huske, det man skriver ned i hånden, da selve handlingen i at skrive indprentes bedre i hjernen. 

En notesbog med håndskrevne kan især være behjælpelig til møder, hvor man skal give en præsentation, så man ikke glemmer hvad man skal sige. Hvis man i forvejen kigger for meget på skærm i hverdagen, er det også en dejlig pause, man måske kan videreføre i andre aspekter af sit liv. 

en god kuglepen

En fast arbejdsplads

Man kan tage mange forbehold for at sikre sig en effektiv og produktiv arbejdsdag, selvom man ikke møder op på kontoret. Det kan for eksempel være at købe gode skriveredskaber og sidde et fast sted hver dag, så du kan adskille arbejde fra fritid. Sørg for at du sidder et sted med masser af plads til din computer, notesbog, skriveredskaber og andre arbejdssager. 

Det kan sommetider være svært at motivere sig selv, når man arbejder hjemmefra og er i det samme miljø på arbejdspladsen sammen med sine kolleger og sin chef. Hvis du har udsigten til det, er det også rart for din hjerne at kunne kigge ud af et vindue. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.