Fagforeninger er vigtige

andre
Fælles hænder

Post Tags

ss22

Der er mange der efterhånden ikke ved så meget om fagforeninger. Rigtig mange unge i dag tror, at det er noget, som slet ikke vedkommer dem. De tror, at det er noget, som ikke har med dem at gøre fordi, at de slet og ret ikke ved hvordan de skal bruge dem. Det skylde især, at fagforeningerne er lykkes med meget af det, som var hele formålet. For i dag er der nemlig rigtig mange fagforeninger, som ikke behøver at kæmpe så meget mere. Her i landet har arbejderne generelt rigtig gode vilkår og derfor er der mange, der ikke ser det så nødvendigt at kæmpe. Det er det dog stadig og det kan være en god ting at sætte sig ind i hvad ens fagforening står for og hvad den rent faktisk gør for en. Brug derfor noget tid på at sætte dig ned og finde ud af om du kan få mere ud af din fagforening end du gør i forvejen. 

Møde mellem to

Med en fagforening i ryggen står du stærkere

Har du et problem på dit arbejde er det meget ofte din fagforening du skal have fat i. De er nemlig med dig når der er problemer på arbejdet. Det gør, at de altid vil tage dit parti og tale din sag. Derfor er det en god ting at have fagforeningen i ryggen på alle tidspunkter. Det skaber en større sikkerhed for dig i dit liv generelt. 

Men det er klart, at du skal vide hvem de er og hvad de står for. Det kan du gøre på mange forskellige måder. Du kan for eksempel tage på tur med din fagforening. Meget ofte arrangerer de nemlig ture, som er relevante for dig og dit fag. Hvis du arbejder med føde- og dagligvarer kan det være, at der bliver arrangeret en studietur, hvor du kan lære noget om denne tur. Det kan være, at du lærer noget om hvordan man kan sælge dagligvarer online. Det kan være meget lærerigt hvis det er relevant for lige netop dit fag. 

Person og computer

Hav det sjovt med de andre fra din fagforening

Der er også andre ting der kan være sjove og lærerige at foretage sig med sin fagforening. Det er nemlig også muligt, at man kan bruge tid sammen og lave noget sport sammen. Det er en god måde at komme i kontakt med andre mennesker og så får man tilmed noget motion. Måske har din fagforening en løbeklub eller lignende du kan blive en del af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *