Hvem er vi?

Her kan du læse mere om hvem vi er

Hvem er vi 

 

Hos vikarservice-dk er vores formål at opfordre til et bedre arbejdsliv og -miljø. Vi forsøger at guide dig til den bedst mulige adfærd på jobbet. For mange hænger arbejdsliv og privatliv dog også sammen, og derfor vil I også se en række hverdagsrelaterede indlæg, der vil hjælpe med din arbejdsindsats. Vi deler ud af egen og ekstern erfaring, for at give jer den bedste support. På siden finder du også en række tips og tricks til, hvordan du får det bedste arbejdsliv.

Ikke kun for vikaren

Det kan ved første øjekast anslås som en hjemmeside kun for vikarer. Det er ikke rigtigt. Vi spænder vidt og bredt og dækker derfor også områder, der kan have relevans for andre jobs. Det er dog også herinde, du kan få indsigt i dét at være vikar, hvis du er interesseret i netop sådan en stilling. Her kan du nemlig finde en lang række gode råd til, hvorfor du bør være vikar. Vi forsøger så vidt muligt at inspirere dig til netop dit drømmejob – og ikke mindst inspirere dig til at gå efter det!

Vi fokuserer på sundhed og det gode arbejdsliv

Først og fremmest er det vigtigt for os at promovere sundhed og det gode arbejdsliv. Vi bruger rigtig mange timer af døgnet på vores arbejde, og derfor skal vi altså trives der. Derfor er alle vores indlæg med til at gavne dig og dit arbejdsliv. Det kan være alt fra, hvordan du kommer bedst afsted om morgenen, til hvordan du skal håndtere en besværlig chef. Man støder på mange ting undervejs i sin karriere, og hos vikarservice-dk mener vi, at alle fortjener en hjælpende hånd til at kickstarte deres drømmekarriere.

En hjælpende hånd til det økonomiske

Arbejdslivet går ofte hånd i hånd med vores økonomiske liv. Det er her indtægterne kommer fra. Derfor skriver vi også indlæg om gode råd til økonomi. Dette er nemlig et punkt, mange har svært ved. Det kan være forvirrende at finde rundt i lån, opsparing og budgetter, men vi bestræber os på at gøre det så enkelt for dig som overhovedet muligt. Man kan nemlig komme langt med en god økonomi. Ønsker du at være selvstændig, er det også rigtig smart at have godt styr på økonomien. Er du derfor i tvivl om noget, skal du ikke tøve med at kigge vores side igennem – flere har helt sikkert stået i samme problem som dig.

Hjælp til hverdagen

Vi skriver også meget gerne om hverdagen. Det er nemlig ikke udelukkende vores tid på arbejdet, der definerer det gode arbejdsliv. En dårlig morgen kan hurtig præge arbejdsdagen, lige så vel kan en god nats søvn være altafgørende for, hvordan din dag på arbejdet kommer til at være. Vi deler derfor ud af et bred viden, men altsammen med samme formål om at give dig det allerbedste arbejdsliv. Et godt arbejdsliv smitter også vores privatliv. På hjemmesiden kan du finde råd ligegyldigt om du er rutineret på arbejdsmarkedet, eller lige har fået dit første job.